Junajted ili Liverpul? Tri razloga zašto je za Švajcarca bolje da ode na "Old traford"!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 11.01.2022.
21:34
Izvor: Sportske.net

Mančester je u pregovorima sa švajcarskim zadnjim veznim.

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Denis Zakarija je meta nekoliko velikana evropskog fudbala, a navodno ga traže Mančester junajted i Liverpul od timova koji se takmiče u Premijer ligi.

Portal "manchestereveningnews.co.uk" je pisao o tri razloga zašto je Mančester junajted bolje mesto za Zakariju, pa pročitajte u narednim pasusima.

1. Vreme na terenu

Nemanja Matić igra sve manje, tačnije, zbog svojih godina nije u mogućnosti da pruži maksimum svake nedelje, a zbog svojih defanzivnih kvaliteta, lako bi se uklopio i sa Pogbom, Mektominejom ili Fredom, bez obzira na formaciju. U Liverpulu bi se borio sa Keitom, Fabinjom i Alkantarom za tim.

2. Kultni heroj

Na pomenutom portalu smatraju da je Zakarija njihov spasilac, neko ko će ih izvaditi iz ove situacije, ona prava "šestica" koja će doživeti instant uspeh sa Mančesterom.

3. Učešće u povratku na vrh

Kažu na pomenutom portalu da će Mančester ponovo biti na samom vrhu, iako je Liverpul kilometrima daleko. Ipak, dovoljno je zamisliti da je Zakarija baš taj čovek koji će dugoročno biti u klubu kao jedan od nosilaca igre i neko ko bi mogao da doprinese povratku posrnulog giganta tamo gde mu je i mesto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke