Junajted ima problema u odbrani, ali pušta štopera!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 21.08.2022.
21:10
Izvor: Sportske.net

Sledeća stanica mogao bi da bude Olimpik iz Marseja.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Jasno je da je odbrana Mančester junajteda najslabiji deo tima Erika ten Haga. Primio je Junajted već šest pogodaka na startu sezone u samo dve utakmice, dva od Brajtona na "Old Trafordu" i čak četiri na gostovanju Brentfordu.

U tim utakmicama najblaže rečeno nisu se proslavili kapiten Hari Megvajer i novajlija iz Ajaksa  Lisandro Martinez, ali to nije bio dovoljan razlog novom menadžeru Junajteda da šansu pruži "zaboravljenom" Eriku Bajiu, naprotiv.

Uprava Junajteda već na početku letnjeg prelaznog roka odlučila je da se rastane sa štoperom iz Obale Slonovače koji je u klub došao 2016. godine iz Viljareala i odigrao 70 premijerligaških utakmica za "crvene đavole".

Bio je Baji na pragu prelaska u Sevilju, ali se njegov transfer izjalovio, sada Fabricio Romano javlja da je posao sa Olimpikom iz Marsejom pr kraju i da bi 28-godišnjak trebalo da pređe na "Velodrom" na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa.

Navodno su se klubovi već dogovorili, sada je odluka na Baji, ali ona ne bi trebalo da bude teška. Sigurno je da u Junajtedu neće dobiti šansu ove sezone, dok bi u Marseju mogao da bude jedan od lidera ekipe koju sa klupe predvodi hrvatski trener Igor Tudor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke