Junajted "iziritiran" Ronaldom - Mendeš aktiviran još u aprilu?!

Autor: Stefan Matić
subota 02.07.2022.
20:55
Izvor: Sportske.net

Portugalski tandem već neko vreme razmišlja o napuštanju "Old Traforda".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Danas je preneta senzacionalna vest - Kristijano Ronaldo je podneo zahtev da ga Mančester Junajted pusti u slučaju odgovarajuće ponude. 

Portugalac je tako spreman da napustio svoj "voljeni" klub posle samo jedne sezone, mada sa obzirom na nedostatak transfer-ambicija kluba tokom tekućeg prelaznog roka i ne možemo da svalimo svu krivicu na njega. 

Junajted je sezonu završio kao šesti, Ronaldo jeste doneo golove, ali tim nije delovao ubedljivo na terenu. Ono što posebno boli navijače, ali i čelnike klub jeste to da je Mendeš već od aprila aktiviran da traži novi klub za svog najpoznatijeg klijenta. 

Navodno je portugalski agent uspostavio kontakt sa čelncima PSŽ-a tokom aprila meseca, što znači da je odlazak planiran i pre objaviljivanja Ten Haga na mestu novog trenera Junajteda. Zamislite Mesija, Nejmara, Mbapea i Ronalda u jednom klubu!

Postojali su kontakti sa Bajernom, pomenuti su Napoli i Čelsi. Mendeš je i imao sastank sa Bolijem, novi predsednik "plavaca" je između ostalog spomenuo i Ronalda, ali navodi se da Portugalac nije izravna želja Tomasa Tuhela. 

Mančester Junajted je iziritiran ovakvim ponašanjem Portugalaca, oni poštuju zahtev Ronalda, ali su jasni da neće samo finansije presuditi u potencijalnom odlasku legendarne "sedmice". 

Videćemo šta će doneti naredni dani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke