Junajted na korak od dva pojačanja, navijači nisu impresionirani!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 22.01.2020.
09:03
Izvor: Sportske.net

Čeka se kompromis sa "Lavovima", a nazire se novi vođa napada...

EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Povezane vesti

Mančester Junajted se izgleda odlučio, otpalo je nekoliko opcija, poput Kavanija i Dembelea, u ovom trenutku blizu "Old Traforda" je Poljak Pjontek iz Milana. Kako tvrde italijanski mediji "Rosoneri" su pristali na pozajmicu sa obaveznim otkupom, ona će biti oko 35 miliona evra na kraju sezone.

Navijači nisu impresionirani, mnogi smatraju da je u pitanju panična kupovina, da Pjontek koji u Milanu nije uspeo da ponovi partije iz Đenove nije rešenje, da je Soslkjer potpuno izgubio kompas i da je propustio da uzme Mandžukića ili mladu senzaciju Halanda, pa sada mora da pribegava rešenjima u oskudici vremena.

Šta je sa Brunom Fernandešom?

On je sinoć igrao za Sporting protiv Brage u Liga kupu, u porazu od 2:1, dobio karton, inače "Lavovi" su meč završili sa devet igrača. I dalje nema dogovora, priča se da Sporting ne odustaje od 60 miliona evra, ali sa lako dostižnim bonusima. Čeka se kompromis, stiče se utisak da će posao ipak biti završen.

Ko bi mogao da napusti "Old Traford" ove zime?

Pre svih, Markos Roho koji želi natrag u domovinu, u Estudijantes, utihnule su priče oko Nemanje Matića, mada ne treba isključiti mogućnost da dođe do preokreta. Podsetimo, Pogba i MekTominaj su sada van stroja, odsustovaće do proleća, Matić i Fred su jedine raspoložive opcije na sredini.

Od nekih drugih pojačanja, nema ni govora, Medison je preskup, Junajted je dovođen u vezu sa nekim mlađim igračima, ali izgleda da će Solskjer čuvati novac za leto, ako zadrži posao do kraja sezone...

U suprotnom, veliki budžet će imati neko drugi, prvi kandidat ostaje Poketino...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Wednesday, 22.01.2020
18:20

Tek ce sada da nastanu problemi kada nema Rasforda, prije bi izabrao da dodje Pochettino i to bez pojacanja nego da ostane Ole a da stignu Brunu i Pjontek...

avatar
Carina_11303
Wednesday, 22.01.2020
18:17

Sta se desilo sa Celsijem i Junajtedom. Nekad su to bili klubovi koji u startnoj postavi u svakom trenutku imaju bar po 7-8 igraca svetske klase. Sad smo spali na Emersone, Lingarde, Kepe i Fredove. Dok junajtedovo stanje mozda i moze da se opravda odlaskom fergusona koji je od svakog znao da izvuce 200 posto, nemam opravdanje za upravu Celsija za transfere i poteze koje su vukli poslednijh nekoliko sezona.

avatar
Wednesday, 22.01.2020
17:23

Ahahahahahah Pjontek koja komedija,ali vec smo se navikli da United tako kupuje komedija igrace...
U Milanu je sada treca opcija u napadu, ahahah

avatar
Steph22
Wednesday, 22.01.2020
14:33

Junajted evo 2 godine sve "na korak" od pojačanja.

avatar
Vjeko Stojančić
Wednesday, 22.01.2020
14:19

Medisona treba platiti 150 miliona on ne moze biti skup a izrazio je i zelju da dodje,bolje i to nego 3 igraca po 50 miliona koji nece ni igrati.

avatar
Аполо
Wednesday, 22.01.2020
13:19

Ako bude sve kako treba od leta Poketino na klupi, a Vudvordu otkaz.

avatar
Moljonazo style
Wednesday, 22.01.2020
16:01

Nije to do trenera dljugalj.

avatar
Аполо
Thursday, 23.01.2020
01:30

Ne kazem da je Solsker los trener, ali rekao bih da trenutno nije za Junajted. Iako je mozda dosao u pogresno vreme. Svakako Poketino da bi dosao uslov je da Vudvord ode, jer je i on skontao kako stvari u Junajtedu funkcionisu.

avatar
Jack Rackham
Wednesday, 22.01.2020
12:52

Svo postovanje prema Oleu, ali msm da treba Poketino da dodje na mesto trenera, em je iskusniji a i postavio bi njegove uslove i samim tim iskljucio Vudvorda koliko god je to moguće... Mančesteru skripi odavno desno krilo i ofanzivni vezni (nadam se da ce doci Fernandes i zatvoriti tu poziciju), a na desno krilo se usresrediti i na leto dovesti nekog igrača, tipa Neres iz Ajaxa... Ova povreda Rasforda je problem za Man Utd trenutno, tako da bolje dovedu nekog iskusnog spica na 6 m pozajmicu i gurati Grinvuda u rotaciji sa Marsijalom, Rasford i Dzejms i fali to kriticno desno krilo koje je pod obavezno na leto.

avatar
Steph22
Wednesday, 22.01.2020
14:34

Džaba trener brate kad je uprava kluba ovakva kakva jeste, Vudvord omladinca Mačve ne bi mogao da dovede a da ga ovi ne izmuzu

avatar
rademan
Wednesday, 22.01.2020
11:32

Dovodi se Pjontek koji ne moze da igra u Milanu koji je u sredini tabele. Ja ne mogu da verujem. Od toliko pojacanja biraju se najgora. Jos Vesino na sredini tabele i kraj.

avatar
Red blood
Wednesday, 22.01.2020
10:38

Medison nece preci u Junajted?!
Kakav šokantan epilog!!!