Junajted odlučio, ovo su mete! Pogba nema kud, samo dve opcije, srce ili novac?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 02.01.2022.
09:20
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je Ragnik precrtao Francuza...

 IAN LANGSDON
IAN LANGSDON

Povezane vesti

Pol Pogba je i dalje van ekipe zbog povrede, stiče se utisak da je to poslednje na umu Ralfu Ragniku, on čvrsto stoji na stanovištu da nikoga neće moliti da ostane u klubu, a provlače se najave da će Francuz pre odlaska, proleće presedeti na klupi.

Nije potpisao novi ugovor, Rajola pregovara, ali kako se saznaje, sve je ostalo na dva kluba. Real je odustao, ne žele ni da pregovaraju sa Rajolom, a ciljaju neke druge igrače u veznom redu, Francuz im nije potreban.

"Le Parizijen" piše da je sve ostalo na dve opcije, novac ili srce.

Da je samo do Pogbe, vratio bi se u Juventus, u Junajtedu ga optužuju u pola glasa da nije ni odlazio, jer i dalje ima više kontakata sa bivšim saigračima nego sa sadašnjim.

Juve bi raširenih ruku posle šest godina opet prihvatio Pogbu, ali oni nemaju novca za njegov ugovor. Tačnije ne mogu da ponude ni blizu onoga što nudi Pari Sen Žermen.

Rajola bi da odvede klijenta u PSŽ, jasno, provizija bi bila veća, no sa druge strane, mogao bi možda da iz Juventusa odvede DeLihta, a da dovede Pogbu. On se uvek na kraju povinuje želji igrača, pa će glavnu reč ipak imati sam vezista koji nikada za ovih pet i po godina nije u Junajtedu igrao u kontinuitetu i uvek je bolje delovao u reprezentaciji Francuske. 

Mančester Junajted će promeniti dosta igrača u veznom redu, tokom zime i pogotovo na leto, na meti su Hajdara iz Red Bul Lajpciga, uz Pogbu, Ragnik želi da se oslobodi Van de Beka, verovatno i Freda, Matić bi mogao da ostane kao alternativa na klupi. Bubakar Kamara kome ističe ugovor sa Marsejom na leto je još jedna opcija, jasno da novi menadžer želi potpuno drugačiji vezni red u odnosu na onaj koji je zatekao, on preferira, 4-4-2 formaciju i hoće dva brza i snažna defanzivna vezna igrača. Nema mesta ni za Kavanija, Grinvud ima prednost, uz Ronalda naravno kao napadač, a na leto će Junajted ući verovatno u trku za Halanda, mada bi dosta moglo da zavisi od novog trenera. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke