Junajted odlučio, ruše britanski rekord, posle ovoga ništa više neće biti isto?!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 23.05.2021.
09:02
Izvor: Sportske.net

Klub neće prepustiti pojačanje komšijama!

EPA-EFE/Phil Noble
EPA-EFE/Phil Noble

Povezane vesti

Izgleda sa se Junajted neće predati bez borbe. Naime, iako je Siti izrazio želju da dovede Kejna, "Đavoli" smatraju da je kapiten Engleske ono što nedostaje klubu da se popne na vrh. Tačno je, produžen je ugovor sa Kavanijem, ali sa druge strane, na duži period, Mančester Junajted bi mnogo dobio sa fantastičnim napadačem.

Kakav je plan?

Pre svega prodati Marsijala ili ga ponuditi Totenhemu kao deo posla, što nije loše rešenje za "Pevce". Junajted je spreman da pogura transfer, ako Kejn, što je izvesno, bude bio prinuđen da podnese zahtev za transfer, i odrekne se bonusa lojalnosti koji mu pripada u Totenhemu, "Đavoli" su voljni da mu i to kompenzuju kroz ugovor. 

On bi mogao da dobije i veću platu nego u Sitiju, sa te strane Mančester Junajted je svakako u prednosti, jer Pep ne može da poremeti strukturu u svlačionici. Kod Solskjera je situacija drugačija, najviše zarađuje De Hea koji bi mogao da napusti tim, i verovatno bi Kejn bio novi lider ekipe.

Glejzeri imaju još jedan razlog za transfer, rušenje britanskog rekorda i dovođenje tako dobrog igrača bi smirilo nasilne proteste navijača.

Jasno, ovo odmah isključuje povratak Ronalda, ali ne i dovođenje pojačanja u odbrani. Solskjer je već rekao da su ekipi potrebna dva ili tri velika pojačanja kako bi se nosili sa Sitijem naredne godine u šampionatu, što je i osnovni cilj, da se posle desetak godina titula vrati na "Teatar Snova". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke