Junajted poslao ponudu i nasmejao Real Madrid

Autor: Milovan Longinov
subota 15.05.2021.
11:12
Izvor: Sportske.net

​ Počelo je...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Mančester Junajted je krenuo u ofanzivu na Rafaela Varana, ali je prva ponuda glatko odbijena.

Engleski mediji tvrde da je Junajted poslao prvu ponudu vrednu 40 miliona funti, odnosno oko 46 miliona evra, što nikako ne zadovoljava ukuse Florentina Pereza.

Real Madrid je zacrtao cenu od 70 miliona evra i neće pristati za mnogo manju cifru, iako je ovo leto poslednji voz za Varanovu prodaju, ako ne potpiše novi ugovor.

Prethodnih nedelja spekuliše se da je Varan umoran i željan novih izazova, te da gleda ka Premijer ligi. Pominjao se i Čelsi, Tomas Tuhel će sigurno želeti još jednog štopera, a Varan se uklapa u svim njegovim vizijama.

Varan navodno veruje da mu je ovo idealan trenutak da promeni sredinu, ako potpiše novi ugovor, teško da će ga Perez pustiti, naročito ako se uzme u obzir da godinu pre isteka neće da ga proda za manje od 70 miliona evra, u jeku pandemije.

Real u ovom trenutku nije mnogo zabrinut, David Alaba sigurno dolazi, Eder Militao je eksplodirao ovog proleća, tu je i dalje Načo, ako ode Varan, Ramos će dobiti novi ugovor, od njegovog odlaska Madriđani svakako ne bi mogli ništa da zarade.

Junajted je na potezu, prva ponuda je nedovoljna, druge će biti, sigurno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Wednesday, 19.05.2021
23:18

Нека се пробају наћи на 65 милиона и нека га доводе.