Junajted pronašao partnera za Megvajera, sjajne vesti za fudbalera Partizana!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 24.06.2020.
13:07
Izvor: Sportske.net

"Đavoli" odabrali.

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Mančester junajted će u predstojećem prelaznom roku pokušati da dovede jednog centralnog defanzivca, koji bi trebalo da čini štoperski tandem sa 90 miliona evra plaćenim Harijem Megvajerom.

Pisalo se o Kaliduu Kulibaliju, ali je Senegalac preskup, De Laurentis neće prihvatiti manje od 100 miliona evra za njegove usluge.

Upravi kluba sa "Old Traford" se ne obara i ovog leta rekord za defanzivce, pa su rešenje pronašli u Monaku.

Naime, kako prenosi francuski "RMC Sport", nova želja Mančester junajteda je štoper "Kneževa" Benoa Badijašil.

Ovaj 19-godišnji fudbaler se ustalio u prvoj postavi tima sa stadiona "Luj drugi", skrenuo je pažnju brojnih klubova, a sada bi mogao da se preseli na "Old Traford".

Badijašil je od leta 2018. godine u prvom timu Monaka, u sezoni za nama upisao je 16 nastupa u Ligi 1, uz po dva u Liga kupu i Kupu Francuske.

Nastupao je za sve omladinske selekcije Francuske, a njegova vrednost na tržištu se procenjuje na 18 miliona evra.

Benoa Badijasil
Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Videćemo koliko će "Đavoli" morati da izdvoje za njegove usluge, jedno je sigurno njegov odlazak bi otvorio dodatni prostor za Strahinju Pavlovića, kojeg su "Kneževi" u januaru otkupili od Partizana za 10 miliona evra.

Mladi centralni defanzivac je ostao u Humskoj do kraja sezone, danas će odigrati i poslednji meč u crno-belom dresu, biće važan faktor za ekipu Sava Miloševića u finalu Kupa protiv Vojvodine.

Pokazao je da poseduje ogroman potencijal, izvesno je da će mu Monako pružiti šansu naredne sezone, a odlazak Badijašila bi mu obezbedio veliki broj minuta u Ligi 1.

baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Wednesday, 24.06.2020
16:39

Прво су хтели штопера од 29 година за 100 милиона, а сада од 19 година. Ако је добар, одлично. Али поред Мегвајера сумњам да ће имати шта да научи осим ако не буду добра фузија јер Мегвајер и Линделоф су ко 2 глува телефона.