Junajted se dogovorio sa klubom, čeka se "DA" igrača za prvo letnje pojačanje!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 28.06.2022.
18:20
Izvor: Sportske.net

Upamtili ga i "Grobari".

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Mančester junajted je dogovorio sve sa Fejenordom oko transfera levog beka tima iz Roterdama Tajrela Malasije!

Povezivao se 22-godišnjak iz Roterdama koji je čitavu svoju karijeru proveo u dresu Fejenorda ovih dana sa Olimpikom iz Marseja, imao i usmeni dogovor sa francuskim velikanom, ali je Junajted munjevito reagovao i sklopio dogovor sa holandskim velikanom oko prelaska Malasije na "Old Traford".

Kako pišu mediji u Holandiji, a potvrđuje ugledni sportski novinar Fabricio Romanom Fejenord je pristao da proda jednog od svojih najboljih fudbalera za 15 miliona evra i još dva dodatna miliona na ime bonusa. 

Ostaje da Malasija dogovori lične uslove sa "crvenim đavolima" i tako postane prvo pojačanje Erika ten Haga u letnjem prelaznom roku.

Zanimljivo je da Malasiju zastupa isti agent kao i Frenkija de Jonga, najveću želju Junajteda ovog leta, sa kojim je dogovor takođe blizu.

Navijači Partizana imali su priliku da se uživo uvere u kvalitet 22-godišnjeg levog beka na utakmici osmine finala Lige konferencija u kojoj su "crno-beli" poraženi na svom terenu od Fejenorda sa 5:2, tada je Malasija bio jedan od najboljih igrača na meču. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke