Junajted se predao, ko će biti alternativa za Pogbu?

Autor: Boris Jovanović
sreda 21.07.2021.
08:21
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je klubu jasno da nema rešenja, moraju da reaguju...

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

Nema nikakve sumnje, Mančester Junajted ne može da zadrži Francuza, tačnije, mogu još godinu dana, ali neće dozvoliti da ode bez obeštećenja. Navodno su pregovori sa Pari Sen Žermom počeli, Rajola je u akciji, dogovara Pogbine uslove, a prema informacijama iz Pariza, transfer će biti nešto veći od 50 miliona evra. Drugim rečima Junajted će vratiti oko polovine novca uloženog u povratak Francuza iz Juventusa pre pet godina.

Ali, klub mora da reaguje, da nađe zamenu i čini se da će prva meta biti Pogbin zemljak Kamavinga. I on ima godinu dana ugovora sa Renom, pričalo se o Realu koji je odustao, PSŽ se sada koncentrisao na Pogbu, javili su se drugi engleski klubovi, ali čini se da "Đavoli" imaju najviše aduta da završe ovaj posao.

Tu je i Doni van de Bek, ali u njega u klubu nekako nemaju poverenje, niti je isti tip igrača kao Pogba. Mada to nije ni Kamavinga, a stiče se utisak da bi Solskjer najradije Deklana Rajsa, no to je nemoguća misija, Vest Hem je Čelsiju tražio 120 miliona evra. Mnogi smatraju da Junajted i ne treba da menja Pogbu već da pokuša sa promenom formacije, tu je Bruno kao centralni vezni igrač, ima dovoljno fudbalera na sredini. Ipak, klub će posle Sanča dovesti Varana, čekaju i rasplet sa Tripijeom, to su sada važnije pozicije, a videćemo šta će odlučiti Solskjer.

Odlazak Francuza bi bio veliki udarac, ali ne dolazi u obzir da ga izgube bez obeštećenja pa su se manje-više pomirili sa odlaskom. Pogba je na Floridi na odmoru, vraća se u klub naredne nedelje, rekao je da je igrač Junajteda, ali i da nema nikakvu konkretnu ponudu za produžetak ugovora...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Friday, 23.07.2021
13:17

Сага са Погбом постаје ко теленовела, продајите га за колико можете максимално и попуњавајте ту позицију, није да немате избора само је питање за кога имате пара. Чекати толико са играчем који није ни приближно констанстан у игри као некад у Јувентусу је ван памети. Сада треба убрати "плодове" свог рада.

avatar
koma73
Wednesday, 21.07.2021
19:54

Kome bi bio veliki udarac? Ko je to procenio? Vi? Vi ste poznavaoci fudbala? Ili ste samo armija novinara debila koji su od ovog debilka napravili zvezdu, a odigrao je 10 dobrih mečeva u karijeri, svaki 30-ti mu je dobar.