Junajted spremio 200 miliona evra za "pakleni" trio!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 29.05.2022.
12:20
Izvor: Sportske.net

"Kuva" se na "Old Trafordu".

Manchester United
Manchester United

Povezane vesti

Navijači Mančester junajteda se trude da što pre zaborave "košmarnu" sezonu u kojoj je njihov klub još jednom razočarao i završio bez trofeja, na tek šestom mestu u Premijer ligi i naredne sezone igraće u Ligi Evrope.

Nadu u bolje sutra vratio je dolazak novog menadžera Erika ten Haga koji će biti novi strateg "Crvenih đavola" i pokušati da podigne posrnulog diva, a za to će mu trebati para, baš puno para.

Junajtedu trebaju pojačanja u svim linijama tima, a engleski mediji glasno spominju tri imena za jači Mančester junajted naredne sezone. Za njih će biti potrebno izdvojiti okruglo 200.000.0000 evra. U pitanju su štoper Ajaksa Jurien Timber, Barsin veznjak Frenki de Jong i napadač Benfike Darvin Nunjez.

Najlakši i najeftiniji posao trebalo bi da bude dovođenje mladog Timbera koga je stvorio upravo Erik ten Hag u Ajaksu. Očekuje se da 20-godišnji Holanđanin nastavi svoj fudbalski put sa svojim "učiteljem" i preseli se na "Old Traford". U Amsterdamu su svesni da će ga teško zadržati i biće zadovoljni da od njegovog transfera zarade 40.000.000 evra.

Druga, teža meta je Holanđanin Frenki de Jong. Veznjak ima jak ugovor sa Barsom do 2026. godine, ali će njegov bivši trener iz Ajaksa Erik ten Hag pokušati da ga ubedi da se preseli u Mančester. Posao bi mogla da olakša i ne baš blistava finansijska situacija u klubu iz Katalonije, pominje se da bi Barsa pristala da pusti svog kreativca za 80.000.000 evra. Ten Hag je navodno obećao De Jongu da će već za dve sezone moći da igra Ligu šampiona sa Junajtedom i tako mu predočio da je siguran u novi projekat sa "Crvenim đavolima".

Najteže će biti kod trećeg potencijalnog pojačanja, napadača Benfike Darvina Nunjeza. Prema pisanju španskim medija Real je praktično dogovorio njegov potpis narednog leta, ali će Junajted pokušati da u poslednji tren pokvari posao "kraljevskom" klubu. Spremni su da se takmiče sa Madriđanima oko ličnih uslova urugvajskog napadača i plate Benfiki 80.000.000 evra.

Ako sve bude ispalo dobro po Junajted, mogli bi da stvore respektabilan tim za narednu sezonu.

Danas nas očekuje još jedan fudbalski spektakl finalne plej-ofa engleskog Čempionšipa između Hadersfilda i Notingem Foresta. AdmiralBet je spremio odlične kvote za ovaj meč. Mi očekujemo tvrdu utakmicu sa malo golova, a prednost dajemo Forestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke