Junajted sve bliži "bombi" iz Bajerna, a u Minhenu i dalje muk!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 25.10.2024.
21:28
Izvor: Sportske.net

Pregovori oko produžetka saradnje još nisu počeli.

Povezane vesti

Kanadski fudbaler Alfonso Dejvis mogao bi od leta da uveća koloniju nekadašnjih prvotimaca Bajerna iz Minhena u Mančester junajtedu pošto će po svemu sudeći zadužiti opremu engleskog velikana.

Ovu informaciju je preneo poznati nemački novinar Florijan Pletenberg, a kao ključni argument koji ide u prilog fudbalerove selidbe na "Old Traford" naveo je zastoj u pregovorima oko produžetka saradnje sa Bajernom.

Budući da najboljem fudbaleru Kanade ugovor ističe na leto, njegov naredni klub ne bi plaćao obeštećenje.

Stoga ne čudi što su Real Madrid i Barselona "najbučniji" u nameri da ga dovedu, ali je u ovom trenutku najbliži Junajtedovim bojama jer je engleski velikan još odranije uspostavio kontakte sa fudbalerom.

Dolazak 23-godišnjeg Dejvisa bi dugoročno rešio Junajtedove hronične probleme na poziciji levog beka budući je prva opcija Lu Šou maltene celu godinu povređen.

Menadžer "Crvenih đavola" Erike ten Hag poslednjih meseci rotirao je mnoge igrače na ovoj poziciji (Nuser Mazraui, Lisandro Martinez, Dijego Dalo i Viktor Lindelof), ali nijedan nije uspeo da se u potpunosti ustali.

Iako pregovori oko produžetka saradnje sa Bajernom još nisu uspostavljeni, jedini problem mogla bi da predstavlja dobra saradanja sa novim trenerom Vensanom Kompanijem, koji ima izuzetnu komunikaciju sa fudbalerima.

Debakl u Barseloni svakako mu je poremetio planove, ali će naredni period poslužiti da konsoliduju redove pa će od toga i zavisiti Dejvisova sudbina.

Priča o Alonsu biće samo jedna od vrelih transfer tema predstojećeg leta budući da se već sada spominju imena koja bi mogla da napuste klub.

Poslednjih dana u fokusu je najavljeni odlazak iskusnog danskog fudbalera Kristijana Eriksena kojem na leto ističe ugovor, a od fudbalera koji se nalaze u sličnoj poziciji tu su Hari Megvajer, Viktor Lindelof, Džoni Evans i Amad Dijalo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke