Junajted u problemu, Vudvord pronašao rešenje na "Kamp Nou"?!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 22.09.2020.
13:19
Izvor: Sportske.net

Može li da izvuče prelazni rok?

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

Junajted je očajno počeo sezonu, izgubili su kod kuće sa 3:1 od Kristal Palasa, nisu bili ni blizu pobede.

Loša igra, bez energije, jalovi napadi, a na sve to greške u zadnjoj liniji, jasno je da su klubu potrebna pojačanja.

Pisali smo, Aleks Telješ i Ismaila Sar bi mogli da stignu u klub, ali sada su se pojavile nove opcije.

Vudvord očigledno želi da pojača napad, iako se čini da je odbrana daleko veći problem, a prema pisanjima engleskih medija kontaktirao je upravu Barselone.

Naime, on želi Usmana Dembelea na "Old Trafordu", javlja Dankan Kesls.

U pitanju je pozajmica, mada Barsa želi da ubaci i obavezan otkup u priču, što bi moglo da oteža pregovore.

Spremni su u Kataloniji da se rastanu sa Francuzom, koji je poslednji takmičarski meč odigrao u novembru prošle godine, pisalo se da ga traži i Liverpul, ali su "Redsi" doveli Žotu iz Vulverhemptona.

Dolazak Dembelea bi mogao da ispadne kao sjajan potez, videćemo da li će Vudvord uspeti jednom i prijatno da iznenadi navijače.

baner


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 22.09.2020
17:34

Dembele bi se odlicno uklopio ali obavezna otkup ne dolazi u obzir jer svi znamo koliko je sklon povredama

avatar
Mirjevac
Tuesday, 22.09.2020
17:28

Dembele se oporavio i sad je pokazao da ume da igra na ove tri pripremne utakmice, samo mu treba jos uigravanja posto dugo nije igrao! Dembele ce biti odlican igrac i on ce da uz vrati barci na njenom strpljenju! Dembele ce da uzvrsti barci sa dobrom igrom ili sa dobrim novcem kojeg mogu da uzmu za njega! Zaboravili ste da je Dembel izbacio Inter iz LS sa barcinim podmlatkom, on je dobar igrac i tek ce da ga traze! Barca je imala lose trenere i jos losije rukovodstvo, zato je izgubila od Bajerna!

avatar
Darko0071
Tuesday, 22.09.2020
14:23

Jeste odbrana veliki problem al po meni je i napad veliki problem,ako gledas statistiku od prosle sezone primili smo dosta malo golova a dali malo golova,skoro duplo manje od vodece dvojke,a imali smo jako puno neresenih utakmica gde su napadaci zakazali..liv je na primer primio 3 kom al je dao 4 a mi jedva jedan i to vezni igrac koji je usao u drugom poluvremenu.

avatar
koma73
Tuesday, 22.09.2020
18:33

Nema golova iz prekida. Nema golova iz kornera godinama, iz slobodnjaka se da svaki 20-ti. Nema golova glavom u 5, kad krilo / bek probije, zavrne i nabaci, i samo poklon glavom, to nismo dali dve godine. To se ne kupuje, to se vežba i jedno i drugo, i prekidi kod kornera i probijanja beka, c-šut i postavka igrača.

avatar
Blek stena
Tuesday, 22.09.2020
13:36

On ako bi nekim cudom sastavio sezonu bio bi ogromno pojacanje.E sad pametan klub ga nebi uzeo. Jer male su sanse. Ali vudvord je to. Drugo stopera ni na vidiku a doveden van de bek a sredina puna. Daj boze da se udje u 4.

avatar
Barca4ever
Tuesday, 22.09.2020
13:23

Odlican igrac za Junajted koji igra na kontre ali vise ce biti po bolnici nego na terenu.

avatar
Leonid
Tuesday, 22.09.2020
14:01

Junajted ne igra na kontre, osim protiv jaceg. A dembele je talenat pokazao samo jednu godinu u borusiji. Za francusku i barsu je mozda skoro prosecan igrac.
Dobro bi bio pojacanje za ekipu poput lestere ili evertona, za junajted takvih poluupotrebljiv na levoj strani imaju dosta (mata, lingard, james). Dalotu bi se trebalo pruzizi sansa na toj strani dok ne dodje neko bolji, decko je dobar dribler, dobar centarsut, brz, odbrana mu nije jaca strana.