Junajted ubrzava, prioritet se zna, stiže poker velikih pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 26.07.2019.
09:37
Izvor: Sportske.net

Solskjer vrlo jasan, Mančester Junajted bi, ako se ostvare zamisli Norvežanina mogao da bude veliki pobednik prelaznog roka!

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Mančester Junajted i dalje ne završava posao oko Megvajera, Solskjer je tražio od Vudvorda da ubrza stvari kako bi što pre dobio štopera koji mu nedostaje.

Navodno u klubu su se složili da ako ne mogu da kupe engleskog reprezentativca, neće ni dovoditi pojačanje na toj poziciji.

Čeka se transfer Sergeja Milinković Savića koji prema nekim informacijama zavisi od Pogbe. Povreda Asensija je iskomplikovala stvari Realu, ali čini se da će na kraju ipak Francuz završiti u Madridu.

I to nije sve, i dalje traju pregovori oko Lukakua, uz Inter, pojavio se Juventus, Belgijanac bi mogao da bude mamac za Dibalu, ali ako korpulentni napadač ode, "Đavoli" imaju ideju za zamenu.

Ustremiće se na Musu Dembelea, sjajnog Francuza koji igra za Lion. Nekadašnji fudbaler Seltika bi bio papren, ali čini se da bi za sumu od oko 60 miliona evra, njegov klub pristao da ga proda Englezima.

To su sve kombinacije, ipak prioritet je transfer Mekgvajera, razrešenje situacije oko Pogbe, to jest dovođenje Milinković-Savića.

To bi značilo, uz prodaju Lukakua, da bi potrošena suma ovog leta mogla da bude oko 300 miliona evra, što samo pokazuje da su u klubu svesni da je to jedini način da smanje jaz u odnosu na vodeće timove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Friday, 26.07.2019
13:14

Mršav prelazni rok.

avatar
deki trbic
Friday, 26.07.2019
12:37

Sve ok, ali sto sms? Taj maneken im ne treba

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 26.07.2019
11:48

Mekgvajer ce se izgleda ipak kupiti. O ceni necu, ne vredi ni pola para, stopera klase Van Dajka zaboravite no bice svakako dosta bollja odbrana. Lindelof od promasaja do po sada prikazanom, odlicnog stopera. Tuanzebe samo malo da ojaca i mogao bi biti ogromno pojacanje, decko odlicno igra na pripremama. Mene brine pozicija DM, Mektomini ce biti taj box to box, zamena za Ereru. Nije pitbul al ima druge kvalitete I mislim da ce postati jako dobar centralni be vezni. Igra standarno dobro, pametno, jak u duelu, tek mu je 22 godine. Videcemo koliko Pereira zna da deli lopte, ako ne dodje prednji vezni, mora biti standardan, ima slifa. Brine taj kvarisa, Matke usporio za 2 brzine preko noci, kao Bane kad je igrao u Celziju. Mislim da prica o napadacu je samo piskaranje, nepotreban je I ako ode Lukaku. Bice svasta ovih dana ...

avatar
Cantona GGMU
Friday, 26.07.2019
11:42

Ako se ovo desi bicemo za dve klase slabiji, Pogba vs Sergej nebo i zemlja, Lukaku vs Dembele isto, jedino pravo pojacanje je Van Bisaka. Pojacanja treba da budu bolja od onoga sto posedujes, da bi se zvala pojacanja!

avatar
stefan92-la
Friday, 26.07.2019
10:58

Po svemu sudeci ce Jones i Smalling voditi kolo i sledece sezone, a to automatski znaci da nam ponovo ne gine 6-7 mesto... A Bruno Fernandes se vise i ne pominje....sve bolje od boljeg

avatar
Barbosa7
Friday, 26.07.2019
15:33

Ja se ponadah Pepeu prije neki dan,konačno bi riješili pitanje desnog krila a može i u špic kao alternativa Rašfordu top rešenje za odlazak Lukakua ali izgleda nema od toga ništa.

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 26.07.2019
10:57

I dalje ce imati relativno slabu odbranu, jer je Sou izuzetno ofanzivan, Van Bisaka je dobar ali mora da se uklopi. Stoperi su kriminalni, Megvajer ce to popraviti ali ne poput VVD-a u liverpulu jer nije ta klasa. SMS ok, ako se navikne na Englesku i zaobidju ga povrede, ali napad... Rasford nije igrac za 20+ golova po sezoni, Marsijal je odlican a Sancez... kritican covek.

avatar
Red blood
Friday, 26.07.2019
10:36

I kad se odbiju transfer Pogbe i Lukakua,doci ce na nulu.
I kakvih je to potrosenih 300 miliona?

avatar
Opet onaj Anonymous
Friday, 26.07.2019
10:07

M.Dembele jeste dobar i talentovan igrac ali ako on vrijedi 60mil onda stvarno ne znam, vrijedi 40mil u vr glave. Nesto malo je tehnciki bolji od Lukakua ali u svim ostalim segmentima Lukaku je daleko bolji. Bolje je onda dovesti Ben Yeddera za 40tak. Potresena cifa 300mil a Lukaku 80 i Pogba 170-200, bas su se isprsili nema sta... Sa ovim prodajama i ovim zamjenama mozemo biti samo daleko slabiji.

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 26.07.2019
12:09

Gde slabiji, setnjica kroz ligu do top 4, zapamti sta sam ti rekao