Junajted uvek može gore - Dolazi "otpisani" iz Pariza?

Autor: Stefan Matić
petak 12.08.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Ovo uopšte ne bi podiglo atmosferu u svlačionici.

 EPA-EFE/JAMES ROSS
EPA-EFE/JAMES ROSS

Povezane vesti

Sinoć smo preneli, Markus Rašford je označen kao nova želja prvaka Francuske. Englez bi do kraja prelaznog roka mogao da pređe u PSŽ, jasno da bi ovo izazvalo veliki revolt kod navijača Junajteda jer se radi o detetu kluba. 

Ono što bi sve ovo načinilo još gorim, jeste da bi Junajted u tom slučaju, uz novac za Markusa potraživao i Maura Ikardija!

Argentinac je u potpunosti otpisan kod Galtijea za sezonu koja je počela. Postoje spekulacije da će bivši igrač Intera uz par saigrača biti prebačen u rezervni tim Parižana koji se takmiči u petoj ligi Francuske.

Ikardi iza sebe ima slabu sezonu. Argentinac je retko kada bio prva opcija kod Poketinija, ali je uspeo da zabeleži učešće na 30 utakmica u svim takmičenjima uz pet postignutih golova. Njegov ugovor sa Parižanima ističe krajem juna 2024. godine, pre dve godine je otkupljen za 50 miliona evra od Intera. Sada se procenjuje na duplo manje. 

Rabio je na pragu "Old Traforda", od Arnautovića se odustalo zbog bunta navijača, ali korak ka Ikardiju itekako pokazuje da čelnici Junajteda ne razmišljaju posebno o zdravoj atomsferi u svlačionici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke