Junajted već kupio prvo pojačanje za januar!?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.08.2018.
11:00
Izvor: Sportske.net

Navodno su odnosi između Vudvorda i Murinja izglađeni i Portugalac nije u opasnosti...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Engleski mediji tvrde da su Vudvord i Murinjo razgovarali, da je pod uticajem vlasnika spuštena lopta i da Portugalac ne mora da brine za posao. Čeka ga Barnli, mnogi prognoziraju smenu ako izgubi meč, ali čini se da se to neće desiti, jednostavno klub nema rešenje, a ni nameru da plaća "Posebnom" odštetu.

Krugovi bliski Vudvordu tvrde da je sastanak završen sa dosta optimizma, da će klub kupovati u januaru, da je cilj top 4 i što duži boravak u Ligi šampiona.

Priča se da bi Glejzeri želeli da izbegnu potrese, u ovom trenutku Junajted je stigao Dalas Kaubojse kao najvredniji sportski brend na svetu, a pronose se glasine da će prodati klub za 5 milijardi evra, što bi bio najunosniji posao u istoriji sporta.

To nije potvrđeno, tek, navodno se prvo pojačanje za januar zna. Mančester Junajted će platiti 30 miliona, klauzulu za Lorenca Pelegrinija, vezistu Rome, što se tumači kao podmlađivanje tima.

Da li to znači da bi Erera ili Matić mogli da brinu za mesto u nekom od narednih prelaznih rokova, ili da će Pogba, ako nastavi ovako biti prodat u leto 2019. niko ne zna, tek Pelegrini jeste bio želja Murinja, ali je Roma zadržala momka koji se dokazao u Sasuolu i prodala Naingolana i Strotmana...

Jasno, ako Murinjo plati klauzulu, Rimljani se neće pitati ništa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 01.09.2018
16:32

Dobar igrac ali ne moze da donese neku veliku razliku

avatar
Rosonero per siempre
Friday, 31.08.2018
12:24

Ako je ova informacija da nece da "placaju Murinju odstetu", onda su stvarno prsli vlasnici i samo ih pare zanimaju. Meni kao navijacu Liverpula je drago sto UTD grca, ali opet, bez jakog Junajteda, Liverpula i Arsenala, nema jake Engleske lige.

avatar
NikkiCFC
Friday, 31.08.2018
17:47

Sto nema, sad su Totenhem, Siti i Celsi prejaki.

avatar
Jasminn
Monday, 03.09.2018
23:03

Veliki klubovi Engleske nekad su bili Everton koji ima 9 titula Engleske, Aston Vila 7 i jednu ligu prvaka, Sandrlend 6, Nottingam Forest koji ima 2 lige prvaka. I gdje su sad? Pa sta? Eto ti ih i ne spomenu jer mislis da su velikani samo oni koje si ti gledao. Tako dolazi isto nova generacija poslije tebe koja ce pratiti sad ove velikane i navijati za njih i davati slicne izjave kao ti. Da tu toooo najveci klibovi engleske svih vremena.

avatar
Rosonero per siempre
Saturday, 01.09.2018
19:13

Govorim o velikim klubovima, ne o ovim novokomponovanim.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 31.08.2018
11:41

Ne znam sto su videli toliko posebno kod njega , ok igrac i nista vise