Junajted vraća Portugalca na velika vrata?

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 16.06.2022.
12:10
Izvor: Sportske.net

Želi ga i Arsenal.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Kada je leta 2020. godine Portugalac Vitinja došao u Premijer ligu i potpisao za Vulvse očekivalo se da će mladi vezista "eksplodirati" u Engleskoj, ali nije. Odigrao je 23 utakmica na "Molinjuu" nije uradio puno toga i vratio se u Porto.

A onda je prošle sezone briljirao u redovima novog prvaka Portugalije. Odigrao je 47 utakmica u sezoni i bio glavna pokretačka snaga "zmajeva" u sezoni za pamćenje.

Porto je došao do duple krune, a Vitinja do statusa reprezentativca. Sjajne igre u "plavo-belom" dresu mogle bi omalenog 22-godišnjaka da vrate na Ostrvo i to u velikom stilu.

Kako pišu mediji u Engleskoj i Portugaliji Vitinja je velika želja novog menadžera Mančester junajteda Erika ten Haga, navodno su "crveni đavoli" već krenuli u pregovore sa Portom oko otkupa Vitinjinog ugovora.

Pored Junajteda interesovanje za Vitinju pokazala su još dva premijerligaša, Arsenal i Njukasl, ali su se oni do sada samo raspitivali za njegove usluge, dok je klub sa "Old Traforda" već ušao u pregovore sa "zmajevima".

Vitinjia ima ugovor sa Portom do leta 2024. godine, a njegova tržišna vrednost procenjuje se na oko 30 miliona evra.

Evropskog fudbala nema danas, ali su zato tu Brazilci i njihov izuzetno uzbudljivi šampionat. AdmiralBet je spremio odličnu ponudu posvećen Brazilcima, pronađite svoju opkladu na njihovom sajtu i uživajte u magiji "karioka".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke