Junajted - Zahvalili se dvojici, stiže nepristojna ponuda za Rašforda!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 31.01.2019.
11:09
Izvor: Sportske.net

Posle Felainija, i golman ide na novu pozajmicu. Lepe vesti sutra, a videćemo šta će se dešavati na leto...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Mančester Junajted neće nikoga kupovati poslednjeg dana prelaznog roka, mete poput Škrinjara i Kulibali nisu dostižne, otišao je Felaini, Žoel Pereira, golman će na novu pozajmicu u Belgiju, bio je u Portugalu.

Ono što će obradovati navijače uslediće dan posle prelaznog roka.

Naime, Entoni Marsijal bi sutra trebalo da potpiše novi petogodišnji ugovor i odagna sumnje u svoj ostanak na "Old Trafordu".

U međuvremenu, priča se o ponudi za Markusa Rašforda, navodno on sam želi da ode. Real će ponuditi 120 miliona za Engleza na leto, ali rano je o tome razmišljati, sigurno da će Junajted odoleti, međutim, problem je želja igrača.

Navodno, Rašforda veoma privlači odlazak u Španiju i mogućnost da igra za najveći klub na svetu, mada kod Solskjera dobija šansu i što je još važnije imaju mnogo veće poverenje u njega.

Bilo kako bilo, danas će kod "Đavola" biti veoma tiho, jer nema igrača koji bi podigli kvalitet na zimskoj pijaci, a Norvežanin je praktično podigao nekolicinu koji deluju kao potpuno drugačiji ljudi nego kod Murinja, dovoljno je uzeti Lindelefa i Ereru kao primer...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 31.01.2019
19:57

Sumnjam da bi on zelio ici jer par puta je vec izjavljao da je srecan i da bi volio citavu karijeru provesti u MU i postati legenda i ostaviti veliki trag. Ali ako stvarno zeli da ide i ako su ponudili 120mil moze prodamo ga dobacimo koje milijonce i dovedemo Dybalu ili probamo Neymara dovesti

avatar
mrancic
Thursday, 31.01.2019
16:34

Za njega je najbolje da se spusti na zemlju i pođe stopama Marsijala.Lako ga je zameniti sa kvalitetnim krilom.Da se čuje sa Ronaldom i da ode na razgovor sa Fergijem po savet.

avatar
Blek stena
Thursday, 31.01.2019
15:27

Ako stigne 120 momentalno ga poslati.

avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 31.01.2019
12:43

Pa on vec igra za najveci klub na svetu!

avatar
noxovac993
Thursday, 31.01.2019
12:29

Rasford vec igra za najveci klub na svetu.