Junajtedov pakleni plan, prodati SEDMORICU i bazirati se na kvalitet!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 22.12.2020.
17:28
Izvor: Sportske.net

Ed Vudvard i Ole Gunar Solskjer razmatraju situaciju u Junajtedu.

EPA-EFE/Oli Scarff/NMC/Poo
EPA-EFE/Oli Scarff/NMC/Poo

Povezane vesti

Imaš visoka primanja, fudbaler si Mančester junajteda i ne igraš? Verujemo da je ovo mnogima san, ali mora se stati na put tome.

Ole Gunar Solskjer i Ed Vudvard su razgovarali i došli do zaključka da postoji veliki broj fudbalera koji nisu u prvom planu i čija bi prodaja mogla da donese i dobru zaradu.

Prvi koji će otići jeste Serhio Romero zbog povratka Hendersona sa pozajmice, moguće je da bi Mančester junajted mogao da zaradi i preko milion funti.

Sledeći za "odstrel" jeste Erik Baji, štoper koji nije pokazao mnogo toga u Mančester junajtedu i čija vrednost se procenjuje na oko 16 miliona funti. Ima ih još, zaboravljeni štoperi su Markos Roho koji definitivno odlazi, kao i Fil Džons, obojica vrede preko 5 miliona funti.

Timoti Fosu-Mensa je naredni fudbaler koji je višak, vredi manje od 4 miliona funti, dok bi za Lingarda Mančester junajted mogao da inkasira oko 10 miliona funti.

baner 8

Moguće je da će se razmotriti i prodaja Huana Mate, ali njegov ugovor svakako ističe na kraju sezone i teško da bi klub mogao da dobije dosta novca za ovog fudbalera koji nije mnogo ni pokazao u ovoj sezoni.

Uglavnom, Mančester junajted bi mogao da dobije fantastičnog igrača za novac od prodaje gore pomenutih, igrača koji bi bio daleko potrebniji Solskjeru za trofeje ove sezone.

Imate li bolji predlog?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Đorđe Ilić_fb
Tuesday, 22.12.2020
21:59

Bajka koja se prica vec xy prelaznih rokova, a od toga zbog škrtosti i nesposobnosti po običaju neće biti ništa.

avatar
skythunder_
Tuesday, 22.12.2020
21:54

Kada se pogledaju trenutne cene na tržištu, može se zaključiti da prodajom svih ovih igrača nemaju budžet za jedno kvalitetno pojačanje. Jedino ako se ovo odnosi na budžet za plate.

avatar
Vjeko Stojančić
Tuesday, 22.12.2020
20:00

Bem ti klub koji ce za Lingarda dati 10 miliona.

avatar
soru
Thursday, 24.12.2020
12:11

Englez je..verujem da ce dobiti i vise od 10

avatar
Igor K.
Tuesday, 22.12.2020
19:31

Da. Sem navedenih, prodati i škart: Marsijala, Matića, De Heu, Pogbu i Freda. Od ofanzivaca dovesti Griliša i Medisona, Deklana Rajsa pozadi, Tajrona Mingsa za defanzivu. Henderson na gol, defanziva je manje više tu, Rajs bi ojačao defanzivnu vezu. Mančesteru sa ovako brzim i pokretljivim ofanzivcima ne treba klasičan sidraš.

avatar
Amalainter
Tuesday, 22.12.2020
20:53
avatar
Medison
Tuesday, 22.12.2020
19:23

Pa dobro je ovo, ali prava stvar je prodati Pogbe i Marsijala i dovesti krtstenih igraca umesto ovih.

avatar
riquelme
Tuesday, 22.12.2020
19:03

O ovim prodajama sam pisao jos pred proslu sezonu. Tako da im je uprava upravo onakva kakav je i trener. Bez stava i ideje. Kao i sto pisem od kada je dosao Ole... To je prva greska, onda on pravi vezanu drugu sto se ne resava Pogbe dok moze da naplati, ovo sto su doveli su "must have" igraci sto bi rekli Britanci i to je trazio Murinjo kada je video da mu nedostaje pola tima a da 10% njih ima 5 minuta na SP-u. Najvece pojacanje za MU bi bila prodaja Pogbe. To su igraci koji unistavaju harmoniju posle dva kiksa a jos pre ako ne igraju... Drugo pojacanje bi bio Poketinjo umesto Olea. Isao je covek od Baskisehira u LS, trenutno je u PL gde jeste posto se drugi saplicu previse a ne zato sto je napravio progres.

avatar
soru
Thursday, 24.12.2020
12:10

Mnogo toga je Murinjo trazio..mnogo i dobio mada se nije bas proslavio..

avatar
soru
Thursday, 31.12.2020
14:18

@riquelme pa tog istog pogbu od 100 milki je upravo murinjo trazio..i lukakua od 80..i onda sledece godine rekao ovi mi se ne svidjaju dovedite mi nove..pa to je mnogo i za football manager

avatar
riquelme
Tuesday, 29.12.2020
13:26

Vidim posle njega samo prste trofeji... Koga boli uvo kako igra fudbal MU kada nisu u stanju od kada je otisao da uzmu 1 trofej. Trazio je pojacanja ako se ocekuje progres u odnosu na 3 trofeja u jednoj sezoni. Kupovi ili LE nije bitno. Kada 8 godina pre i 4 posle nemas trofej znaci da covek zna sta je pricao i trazio i da su ona 3 koja je uzeo sa timom i igracima nemerljivog znacaja.. Promasio jeste sa Baijem i Lindelofom ali sam siguran da sa Bisakom i Megvajerom bi i ta dva igraca bili bolji duplo nego sto jesu sa Murinjom nego bez njega. Ako se doda i Fernandes uzeo bar jos neki trofej do sada. Od kada je otisao nisu uzeli nista a pojacali su ekipu bar za bicu slobodan da kazem 35%. Posto je samo Fernandes ucinio jacim MU za 25%. Naravno ne treba zaboraviti da su sto se trofeja tice na nuli ali su zato za 0vih 2,5 godine pukli jos 100 milki na Pogbu koji je dao 5 golova i 5 asistencija.