Junajtedov promašaj od 40.000.000 evra, ne igra dovoljno ni na pozajmici, prodaće ga za siću!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 28.03.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Zaista loša kupovina...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

I dalje je mlad Doni van de Bek, fudbaler koji je stigao u Mančester junajted za 35 miliona funti, odnosno za preko 40 miliona evra iz Ajaksa. 

Ipak, nije dokazao da je vredan dresa velikana sa "Old Traforda", ne samo da se nije uklopio, već je imao i probleme sa povredama, a u međuvremenu su stigli i drugi igrači i jasno je da nije imao mesta kod Erika ten Haga. 

Mesto je potražio u Ajntrahtu gde se takođe nije najbolje snašao, počeo je svega 4 utakmice u drugom delu sezone, dešavalo se da presedi čitav meč na klupi što se i desilo protiv Dortmunda, recimo. 

U Ajntrahtu su odlučili da ga ne otkupe na kraju sezone, neko će reći i da jedva čekaju da ga skinu sa platnog spiska, a Junajted?

Ovaj 26-godišnji fudbaler ima ugovor sa Mančester junajtedom sve do juna 2025. godine i ostaje pitanje sledeće sezone, ali na "Old trafordu" žele prodaju već na leto i snizili su cenu koliko su mogli. 

Ona će iznositi 10 miliona evra i postoji čak mogućnost pregovaranja, a već se javio Ajaks odakle je vezni fudbaler i stigao. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke