Junajtedov šoping kreće iz Madrida? Poker za rukavicu u lice Sitiju?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 03.06.2021.
11:56
Izvor: Sportske.net

Šta planira Solskjer?

EPA-EFE/Maja Hitij
EPA-EFE/Maja Hitij

Povezane vesti

Mančester Junajted ima jasan plan u prelaznom roku. Žele da zadrže zvezde, priča se da su spremni da čak zadrže Pogbu i ako ne produži ugovor, a cilj je da se prekine Sitijeva dominacija.

Ideja je da se dovedu tri ili četiri igrača koji bi odmah podigli kvalitet na viši nivo, nije ni tajna, Džejdon Sančo je meta, a cena nekadašnjeg igrača Sitija je manja nego prošlog leta, oko 100 miliona evra.

I to će biti početak.

Pravi šoping bi trebalo da odrade u Madridu. Prva meta je Varan koga će se Real odreći ako ne produži ugovor i čini se da Francuz, pogotovo posle odlaska Zidana želi da ode, ima obavezu još 12 meseci, a navodno su "Đavoli" spremni da plate veći deo od 60 miliona evra koliko traži Real.

To nije sve u Kastilji, jedan deo novca bi odvojili za povratak Tripijea i PL. On je osvojio titulu sa Atletikom, ali bi rado za mnogo veću platu na "Old Traford". Za mesto u timu bi se borio sa Van-Bisakom.

Sve je jasnije da će jedan od golmana morati da ode.

Verovatnije je da De Hea napusti klub, samo je pitanje gde bi mogao sa platom od 20 miliona da se udomi. Stiže Hiton iz Vile, Henderson je potpisao prošle godine po povratku sa pozajmice iz Šefilda novi ugovor i mogao bi da bude prvi golman. Ako Španac ostane, onda će engelski reprezentativac biti prodat.

Definitivno je otpala ideja oko Kejna, Kavani je rešenje za sledeću sezonu, a onda će uslediti napad na Halanda.

U svakom slučaju sa tri ili četiri nova igrača, konkurencija će biti jača, ali je pitanje da li Solskjer može da se bori za više od drugog mesta pored moćnog Sitija koji će se dodatno pojačati. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 03.06.2021
22:34

Junajted nastavlja sa oropadanjem (ako su price tacne).Junajtedu je potrebna zamena za Lindelofa,Freda,Marsijala i konkurencija za Rasforda i mlad i efikasan spicPogba ce otici a potreban je konkurenrtan partner Brunu koji pokazuje i slabosti.Dakle prodatiDe Heu,Taunzebea,Freda,De Beka,Lingarda,Matu,Marsijala.Solskjer nije trener za Junajted i treba mu produziti ugovor za godinu dana.Poketino odlazi iz PSG-a a mi drzimo trenera pismatraca.Nista on nece osvojiti.