Junajtedov ultimatum - Ronaldo mora da se menja ili otkaz!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 14.08.2022.
17:57
Izvor: Sportske.net

Ko Tmurno na "Old Trafordu".

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Fudbalski klub Mančester junajted uslovio je Kristijana Ronalda da mora da promeni svoj stav u suprotnom će sporazumno raskinuti ugovor s njim, prenosi "Skaj".

Ponašanje Portugalca čitavog leta izaziva veliku pažnju svetskih medija. Kasnio je na pripreme zbog "privatnih problema" u danima kada se spekulisalo da želi da ode iz kluba kako bi igrao Ligu šampiona, ali nije uspeo da pronađe angažman.

Vratio se redovnim aktivnostima, meč sa Brajtonom započeo sa klupe, dok je protiv Brentforda bio starter. Međutim, svojim ponašanjem u trenucima kada ekipa gubi, nije bio od pomoći. Često se ljuti na saigrače, negoduje zbog njihovih odluka i ne pruža im podršku kada "zakaže". Klub je to primetio i uslovili su ga da promeni svoje stavove ili će pre kraja prelaznog roka, Kristijano Ronaldo dobiti otkaz!

Nije isključeno da Portugalac namerno želi da iznudi kraj saradnje od strane kluba kako bi mu bile isplaćene zarade koje bi usledile, ali nema sumnje da bi takav slučaj negativno uticao na njegov profil.

Junajted je doživeo dva poraza u prva dva kola Premijer lige, a u narednom igraju protiv Liverpula...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke