Junajtedova "operacija Sančo", sve je počelo sa Rašfordom

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 01.07.2021.
16:35
Izvor: Sportske.net

Fudbaler je bio zainteresovan još prošlog leta.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Engleski fudbaler Džejdon Sančo novi je fudbaler Mančester junajteda sa kojim će potpisati petogodišnji ugovor, a dolaskom doskorašnje zvezde Borusije iz Dortmunda ispunjena je obostana želja koja je vladala na relaciji sa klubom sa "Old Traforda".

Bez obzira na to što je Sančo dete rivalskog Mančester sitija, rano se otisnuo u Nemačku, a od prošlog leta kovao je planove da se vrati u ovaj grad, ali u dresu "crvenih đavola".

Britanski Atletik prenosi da je još prošlog leta razgovarao sa tada reprezentativnim saigračem Markusom Rašfordom u kojem je u šali zamolio napadača Junajteda da zamoli direktora Junajteda Edija Vudvorda, da izdvoji novac za transfer.

Kako prenosi isti izvor, Sančo je odmah po završetku sezone u Nemačkoj glavom bio na "Old Trafordu" i da je sve vreme bio na vezi sa operativcima Junajteda dok posao poslednjeg dana juna konačno nije završen. 

Sančo će u Junajtedu nositi dres sa brojem sedam koji su u prošlosti nosili zvezde poput Kristijana Ronalda, Dejvida Bekama, Erika Kantone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke