Junajtedova "vrtoglava" ponuda Kazemiru, Brazilac se razmišlja!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 17.08.2022.
15:11
Izvor: Sportske.net

Nude mu pravo bogatstvo.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Mančester junajted više nema kud. Od Frenkija de Jonga izgleda da nema ništa, druga opcija Adrijen Rabio je odlučio da posluša majku i odbije "crvene đavole", tako da novom menadžeru Eriku ten Hagu ponestaje vremena, a i prostora za reakciju na tržištu.

Juče se pojavila informacija da Mančester junajted želi veznjaka Reala iz Madrida Kasemira, a danas mediji u Španiji potvrđuju ove tvrdnje i javljaju kakva će ponuda premijerligaša biti.

Navodno je Junajted spreman da "kraljevskom" klubu pondui 80.000.000 evra za 30-godišnjeg Kazemira, a Brazilcu da duplo veću platu od one koju ima u Madridu, što bi značilo ogromnih 20.000.000 evra godišnje.

Kasemiro je sa Realom osvojio sve što se može osvojiti, ugovor mu ističe 2024. godine, a dolazak Oreljan Čuamenija otvara prostor Madriđanima da puste jednog od svojih najboljih "vojnika".

Što se samog fudbalera tiče, zadnji vezni razmišlja o ponudi Junajteda, zna da klub nije u najboljoj situaciji, ali je ponuda zaista finansijski sjajna, naročito imajući u vidu da bi ovo Kazemiru mogao da bude i poslednji vrhunski ugovor u karijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke