Junajtedu baš ne ide - Neće ih ni Rabio, a nudili mu bogatsvo!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 17.08.2022.
09:30
Izvor: Sportske.net

Majka prelomila.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Nije sezona počela dobro po Mančester junajted, najblaže rečeno. Posle uvodna dva kola engleske Premijer lige "crveni đavoli" su zakucani za dno tabele, a novi menadžer Erik ten Hag već se suočava sa brojnim kritikama na "ostrvu".

Pozvao je Junajted u pomoć Juventusovog veznjaka Adrijena Rabioa, dogovorio se sa Juventusom oko obeštećenja, "stara dama" je prihvatila 15.000.000 funti za francuskog veznjaka, a onda je na scenu stupila Rabioova majka i njegov agent Veronika i pregovori su se zakomplikovali.

Pregovori sa Junajteda sa njom trajali su nedelju dana, ali su zahtevi bili previsoki, tako je transfer Rabioa u Mančester junajted propao, javljaju mediji u Engleskoj.

Nadali su se u Junajtedu da će 27-godišnjak kome ugovor sa Juventusom ističe narednog leta pristati na ogrommnih 15.000.000 evra godišnje, u Torinu je imao više nego duplo manje, ali to nije bilo dovoljno da se odobrovolje majka i sin.

Tako će Rabio po svemu sudeći ostati u Juventusu do kraja ugovora, dok će Mančester junajted morati da se okrene drugim opcijama, pominje se realov Kasemiro, ali je malo verovatno da će Brazilac napustiti prvaka Evrope i doći u Junajted posebno u ovako nezavidnoj situaciji za engleskog velikana.

Mančester junajted će novu priliku da se pomeri sa dna Premijer lige imati u narednom kolu kada na "Old Traford" dolazi najveći rival Liverpul. AdmiralBet nudi veliku kvotu 4.95 na pobedu Ten Hagovog tima, imaju li snage za podvig saznaćemo narednog ponedeljka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke