Junajtedu gubi strpljenje sa "kopljanikom" - "Đavoli" vraćaju bivšeg "građanina" u Mančester?

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 07.08.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Pojačanja neophodna Ten Hagu.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Nije tajna da menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag želi da vidi svog bivšeg igrača, Brazilca Entonija iz Ajaksa na "Old Trafordu". Nudio je Junajted preko 60.000.000 evra "kopljanicima" za 22-godišnje desno krilo, ali uzalud, šampion Holandije traži čak 95.000.000 za jednog od svojih najboljih igrača.

Zbog toga Junajted mora da gleda druga rešenja, a jedno od njih je Bajernov ofanzivac Liroj Sane.

Kako pišu engleski mediji "crveni đavoli" su se posle neuspeha sa Entonijem fokusirali na nekoliko novih potencijalnih pojačanja na krilu, a najzvučnije ime je reprezentativac Nemačke 26-godišnji Sane.

Sane je već igrao u Mančesteru, ali za velikog rivala Mančester siti, nosio dres "građana"od 2016. do 2020. godine i bio deo ekipe koja je osvojila dve titule u Premijer ligi.

Dolazak Sadija Manea u Bajern sigurno će "koštati" minutaže Sanea, Senegalac je došao u MInhen da bude glavna ofanzivna opcija treneru Julijanu Nagelsmanu, upravo bi to moglo da utiče na Saneovu selidbu sa "Alianc arene". 

Nemac bi u Mančesteru skoro izvesno bio starter, jer "crveni đavoli" nemaju mnogo mogućnosti po bokovima. Sančo se još uvek nije snašao na "Old Trafordu", mladi Elanga još uvek nije postao vrhusnki fudbaler, a Grinvud ima većih briga od igranja fudbala.

Pored Sanea, na Junajtedovoj listi želja su Danžuma iz Viljareala, Palasov Majkl Olise, krilo PSV-a Gakpo i Portugalac Neto iz Vulvsa.

Mančester junajted danas startuje sezonu u Premijer ligi. AdmiralBet nudi odličnu kvotu 1.70 za pobedu "crvenih đavola" na "Old Trafordu" protiv Brajtona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke