Juve - Cene za dva pojačanja poznate, gde naći "stotku"? Ovo su imena!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 11.04.2021.
09:13
Izvor: Sportske.net

Pirlo, ako preživi na klupi ima dva zahteva, u klubu se slažu, novac problem...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus ima samo jedan cilj, tačnije dva, ali je prvi važniji, da sezonu završi u top 4, kao i da eventualno osvoji kup, gde u finalu igra protiv Atalante.

Ali, za Pirla je ključ Liga šampiona, mora da zadrži mesto u top 4, neće biti lako, do kraja mora da igra i sa Milanom i sa Interom, a bez navijača, Juventusova tvrđava nije neka prednost.

Na leto, tražio je dva igrača, jedan nije novost, u pitanju je Lokateli, koji je i prošlog leta bio na meti Juventusa. Sasuolo drži cenu, za pleja reprezentacije, nekadašnjeg igrača Milana traže 40 miliona evra. Juventus se nada da bi eventualno, s obzirom na odnose sa crno-zelenima mogao da smanji novčani deo, ubaci nekog od mlađih igrača u trampu, ili Lokatelija dobije na pozajmicu za obaveznih otkupom. Nema sumnje, tim je bez pravog pleja, Artur nije pokazao da može da bude lider, pa je jasno što Pirlo insistira na novom igraču.

Druga meta, i to nije tajna je Ikardi. Naime, on je na prodaju, želi da se vrati PSŽ traži 40 miliona evra, plus Juve bi morao da uplati 15 u kasu Intera, postoji klauzula po kojoj Interu pripada ta suma, ako Maurito ponovo zaigra u Seriji A.

Dakle, za dva pojačanja bi trebalo izdvojiti oko 100 miliona evra, klub se nada da bi prodajama mogao da dobavi nešto novca, Dibala je prvi na listi, ali je neizvesno hoće li ga se klub odreći, pitanje je da li zbog plata, Remzi i Rabio mogu da nađu novi klub. Ni pozicije Bernadeskija nisu dobre, dok Morata neće biti otkupljen. Juventus neće prodati Kuluševskog, iako nije opravdao očekivanja u prvoj sezoni, a biće i odbijene sve ponude za De Lihta...

Ipak, treba naći, u teškoj situaciji oko 100 miliona evra za pojačanja, pa je sve na dugom štapu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke