Juve dovodi krem fudbala za "dž", Srbin bi bio katastrofa!?

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 18.05.2022.
09:17
Izvor: Sportske.net

Drvlje i kamenje po Srbinu.

 EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Fudbaler Intera Ivan Perišić na korak je od prelaska u Juventus i prema pisanju "Gazete delo Sport" ostalo je još samo nekoliko detalja pa da reprezentativac Hrvatske i zvanično stigne u Torino.

Perišić je pre sedam dana rešio finale Kupa Italije i ostavio Juventus bez trofeja postigavši dva gola u produžecima, a sada bi tim koji je ostavio uplakan u Rimu mogao da digne iz pepela.

Osim Perišića u planu su Pol Pogba i Anhel Di Marija, kojima takođe ističu ugovori 30. juna, što znači da bi trojica vanserijskih igrača došla besplatno.

Treba li podsećati da su sva trojica igrala finale Svetskog prvenstva od kojih je Pogba i osvojio najvažniji trofej u istoriji fudbala.

Kada je reč o sredini terena, pomalo je utihnula priča oko Sergeja Milinkovića-Savića, jer je prioritet Paredes iz PSŽ-a, mada se još traži formula za odlazak Artura Mela i Erona Remzija.

I naposletku, obrnutim redosledom, dolazimo do odbrane, a tu se već duže vreme spominje Nikola Milenković kojem je ostalo još godinu dana ugovora u Fjorentini.

Bivši štoper Partizana se u poslednjem kolu bori za plasman u Evropu sa Violom, a legendarni italijanski reprezentativac Pjetro Verhovod veruje da popularni Bleki nije dovoljno dobar za Juve.

"Gledajući utakmicu Sampdorije i Fjorentine stekao sam utisak da Milenković nije dovoljno dobar za Juventus. Očigledno da je to samo moje mišljenje. Sva četiri gola su primili sa strane koju je on branio i zbog njegovih katastrofalnih grešaka. To je nemoguće", rekao je bivši fudbaler pohvalivši Blekijeve fizičke karakteristike, ali uz apel Juveu da ne dovodi srbina.

Podsetimo, pre dva dana su se od kluba oprotili Đorđo Kjelini, koji će karijeru najverovatnije nastaviti u MLS ligi (spominje se Inter iz Majamija), dok je velika tajna šta će biti sa Paulom Dibalom, koji je na emotivan način otišao iz Torina.

Upravo će u subotu od 20:45 Blekijeva Viola dočekati Juventus u odlučujućem meču za plasman u Ligu Evrope, a ukoliko verejte da će "Stara dama" pasti u Firenci, AdmiralBet vam nudi kvotu od 2,03, pa ako ste hrabri, probajte...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke