Juve - Fantastični Srbin i dva pojačanja kao šlag na tortu!

Autor: Boris Jovanović
utorak 16.08.2022.
09:09
Izvor:

Šta je sledeće u Juventusu?

ALESSANDRO DI MARCO
ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Veliko veče Dušana Vlahovića, Srbin je bio srećan, pogotovo jer je tandem sa Di Marijom funkcionisao sjajno i kako kaže od postizana golova ne može da se umori. 

"Nisam u punoj formi, imao sam problem tokom leta, mislim da će biti bolje. Najvažnija ja pobeda, sjajno je što je Kostić debitovao", rekao je Vlahović mediji.

Način proslave gola nije bio za Dibalu, kako su neki mislili.

"Ne, bilo je upućeno jednom mom prijatelju", dodao je Srbin.

Mediji sada tvrde da će mu uskoro stići pomoć, da bi Juventus već u naredna dva dana mogao da bude jači za Argentinca Paradesea iz PSŽ koji je pravi plejmejker, ali i Memfisa Depaja, koji je, kako kažu u Španiji dogovorio uslove sa klubom i sada čeka raskid od Barselone, kao slobodan igrač stići će u Juventus. Time bi prelazni rok bio zatvoren i Juventus bi značajno jači ušao u narednu sezonu.

Jer, Vlahoviću je potrebna i alternativa i saigrač poput Holanđanina, dok bi Paredes značio mnogo u organizaciji igre kako sve ne bi palo na Di Mariju (Juventus naravno čeka oporavak Pogbe, ali to nije ni blizu).

U svakom slučaju ohrabrujući početak za najveći klub Italije, sledeće nedelje prvo gostovanje u sezoni, put u Đenovu na duel sa Sampdorijom koja je otvorila porazom od Atalante. Juventus je veliki favorit, ovo su kvote drugog kola Serije A na AdmiralBet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke