Juve i Barsa spremaju trampu koja bi odjeknula više nego Pjanić-Artur!

Autor: Milovan Longinov
subota 13.03.2021.
14:05
Izvor: Sportske.net

Katalonci i Italijani opet spremaju trampu.

Twitter/FC Barcelona
Twitter/FC Barcelona

Povezane vesti

Letos su razmenili Miralema Pjanića i Artura Mela kako bi "ispeglali" račune, a sada bi moglo da razmene velika razočarenja - Paula Dibalu i Antoana Grizmana.

Ovu vest danas je plasirao Korijere delo sport  koji ističe da bi Juve i Barsa mogli da razmene dvojicu napadača narednog leta.

Kako igraju, deluje da se ne zna ko bi bolje, a ujedno i gore prošao. Grizman je imao jedan blistavi period ove sezone, a onda je opet nestao i zaista je utisak da Barsa sa njim igra kao sa igračem manje, što je rekao Hristo Stoičkov.

Ni šampion Italije ne može da se pohvali partijama Paula Dibale, koji je nekako potpuno pao u drugi plan. Na početku sezone je dugo kuburio sa virusom, kasnije se povredio, imao je malo dobrih utakmica i blistavih momenata pod Pirlom palicom, a uz to još uvek nije produžio ugovor.

Pitanje je ko bi u ovoj trampi bolje prošao, Dibala je dve godine mlađi, ali igra sličnu poziciju kao Grizman, odnosno naleteo bi na isti problem, jer bi samo "gušio" Mesija na terenu.

S druge strane, ako odu i Ronaldo i Dibala, Grizman bi konačno mogao da dobije pravu poziciju iza Alvara Morate i možda bi zaista počeo da pruža partije kao u Atletiku i reprezentaciji Francuske. 

Treba istaći i to da Dibala ulazi u poslednju godinu ugovora, te je stoga njegova vrednost na tržištu manja i da bi možda Juventus zbog toga morao da doplati za Grizmana. Naravno, ako uopšte bude došlo do pregovara oko trampe...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 13.03.2021
23:27

Kakva mutnja sa parama, igraci su vrlo slicne klase, tako da zamena ako se dogovore je po zakonu i fudblskom i civilnom! Drugo ta dva igraca su u vlasnistvu ta dva kluba oni mogu jedan drugome da poklone igrace i to se nikoga ne tice, samo se mora paziti na ferplej da ne prekorqce i da zamena ude u prelaznom roku, tako da nijedan klub od ova dva nista krsi!

avatar
Amalainter
Saturday, 13.03.2021
18:03

Ne verujem bas da su toliki idioti u barseloneti da to urade..jedino mutjenje sa parama-a onda ih treba kazniti