Juve "ima igrača za Siti", sledi napad na "pevca"!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 13.06.2022.
21:15
Izvor: Sportske.net

Mogu li u Londonu pronaći dugotrajno rešenje.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus već par sezona kuburi sa pozicijom levog beka. 

Doveden je mladi Pelegrini kao alternativa za bledog Aleksa Sandra, ali Italijan nije zadobio Alegrijevo poverenje tako da će se i ovog leta tražiti adekvatan igrač kraj leve aut-linije. 

Jedna od meta jeste i Serhio Regulion.

Španac je završio svoju drugu sezonu u Totenhemu. Za "pevce" je odigrao 31 utakmica sa učinkom od 2 gola i tri asistencije. Bivši "kraljević" se procenjuje na 30 miliona evra a Juve bio veći deo novca mogao da zaradi prodajom Demirala. 

Turčin je proveo sezonu u Atalanti kao pozajmljeni igrač "bjankonera" sa dogovorenim otkupom od 20 miliona evra. Gasperenijev klubnije uspeo da se kvalifikuje za Evropu naredne sezone, što znači da će veći izdaci za klub biti stopirani. 

Ovo bi mogao da iskoristi Njukasl koji se spominje kao zainteresovan klub za Demirala. "Svrake" su već nameračile na Botmana, koji je jedan od glavnih meta italijanskog Milana. 

Juventus je potvrdio da će se teško naći mesta za Demirala, posebno posle odlične partije Gatija na debiju za Italiju protiv Engleske u LN. Bivšeg igrača Frozinonea su dočekali komplimenti posle partije protiv "Gordog Albiona", a vlasnik njegovog dosadašnjeg kluba je izjavio kako je Gati kadar da igra i za Mančester Siti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke