Juve - Kako zameniti Teveza?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.06.2015.
08:41
Izvor: Sportske.net

Argentinac ima tri ponude, "Bjankoneri" čekaju odgovor. Sve je izvesnije da će napustiti Torino, a postoji par planova da se nadoknadi taj gubitak. Ovo su Juventusove opcije!

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Tevez je na raskrsnici, povratak u Boku je i dalje aktuelan, ali su se umešali Atletiko iz Madrida i Pari Sen Žermen. Juventus neće tražiti obeštećenje ukoliko Karlitos želi da se vrati kući, ali potpuno druga situacije je u slučaju da ostane u Evropi.

Pari Sen Žermen nudi navodno ugovor iz snova, u pitanju je 9.5 miliona evra po sezoni, više nego duplo u odnosu na ono što Argentinac sada zarađuje. Prostrujala je vest međutim da je njegov prvi izbor Madrid gde je kupio kuću, a Dijego Simeone je priznao da je razgovarao sa njegovim menadžerom.

Sve to posmatraju u Juventusu, Tevez je sa reprezentacijom, a ljudi iz kluba čekaju agenta kako bi saznali planove najboljeg napadača u Seriji A.

"Ako ode Tevez, doći će Kavani", uveren je nekadašnji direktor, prokaženi Lućano Mođi, međutim bez prodaje Pogbe teško da će Urugvajac završitii u Torinu.

Realnije su druge dve varijante.

Germany Soccer Champions League Final

Po jednoj, Juve neće tražiti napadača, Mandžukić koji se pominje ne bi mogao da bude zamena za Teveza, u pitanju je ipakj drugačiji tip fudbalera. Juventus navodno želi ofanzivnog vezistu, koji je mnogo sličniji Argentincu, poslali su ponudu od 18 miliona evra za Oskara, na šta su se u Čelsiju nasmejali, oni traže 15 više.

Teško da bi taj jaz klubovi mogli da prevaziđu, pa bi Juventus mogao da se okrene svojim igračima, konkretno Berardiju iz Sasuola koji može da igra na više pozicija u napadu. Podsetimo, stigao je Dibala, ali čini se da je za njega još rano da bude proglašen za Tevezovog naslednika.

Zbog toga će verovatno par mlađih igrača podeliti odgovornost, a uz Berardija bi, u slučaju da ode Ljorente, u Torino stigao i Simone Zaza, još jedan igrač na koga Juve polaže pravo preče kupovine.

To bi praktično značilo podmlađivanje napada ili bolje da kažemo kompletnu rekonstrukciju jer bi praktično iz prošle sezone ostao samo Alvaro Morata.

U svakom slučaju, Teveza, koji je pravio prevagu prošlih sezona neće biti lako zameniti.

Da li je to šansa za Juventusove rivale naredne sezone?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Konte
Friday, 12.06.2015
15:56

Treba nam Tevez, da se Berardi i Dibala ugledaju na njega sledeće sezone i tako steknu iskustvo u LŠ, koje uopšte nemaju. Ljorentea treba prodati, Moratu zadržati a mladog Komana na kaljenje, najbolje negde u Italiji, negde gde će igrati prvu postavu. Što se tiče sredine, to je već gotovo, doveli smo Kediru, sada samo treba zadržati ostale i, naravno, otkupiti Pereiru. Povratak Ruganija je sigurna stvar, s tim da je verovatno da će Ogbona biti prodat. Trebaće i neko da menja Lihta na desnom, pošto se onaj Romulo vraća u Veronu. Pepe, De Ćelje i čini mi se Marone napuštaju klub jer im ističe ugovor. Jedino ne znam šta će se dešavati oko našeg Lorda?

avatar
crno beli bravo
Friday, 12.06.2015
14:20

Бонући, Барзаљи, Лихштајнер, Евра. Ту је проблем. Штопери у финалу су били спори за нападаче и офанзивне везне Барсе. Лихштајхер је у нападу одличан у одбрани коректан, Евра у оба дела игре коректан, али погледајте како су примили прва 2 гола. Први сви закаснили, а други Евра није затворио Суаереза. Јувентус и без Тевеза ће следеће године бити опасан у нападу и по мени не би требало много пара давати за напад, али одбрану морају мењати уколико желе титулу у лиги шампиона. И против реала је било доста среће. Да су Кристијано и Бејл били мало концентрисанији у Мадриду би дали 3, 4 гола. Срећом нису.

avatar
Boykevp
Friday, 12.06.2015
14:08

ne verujem da ce Kavani otici iz Pariza, pogotovo ako piste Zlatana u Milan

avatar
scirea
Friday, 12.06.2015
11:49

jeste da vrijedi vise Oscar,ali ne zanm sta se cimaju ovi iz Chelsea,pa treba da im je cast sto im se Juve obratio za igraca...poznato je da vestacki klubovi uzimaju skupo,a prodaju jeftino,tako da ocekujem Oscara za nekih 10-12 miliona :D

avatar
A.Shevchenko 7
Friday, 12.06.2015
12:43

Navijac namestackog kluba proziva druge? Hahaha

avatar
The KING(guapo)
Friday, 12.06.2015
14:33

Nece Oskar u selo Torino,u'ostalom nema sirotinja da iskesira Celziju 50 miliona,ali dobro dovesce Juventus ponovo nekog polovnjaka isprosice negde.

avatar
Billionaire
Friday, 12.06.2015
14:29

Naravno mora da smo namjestili i ovo sad finale lige prvaka :)) citaj druge vijesti :))

avatar
Forza RoSs0neri
Friday, 12.06.2015
11:06

Dibala Zaza i vratiti Berardija sa pozajmice iz Sasuola.Ma da je pitanje kako ce sve to izgledati sledece sezone posto dosta bitnih igraca ide a pitanje je kako ce novi da se uklope.Cini se da ovi koji trenutno igraju imaju jako dobru hemiju.

avatar
Friday, 12.06.2015
10:21

Doveli su Dibalu, vratili Zazu, imaju Moratu. I Ljorente je tu, mada ce on otici. Ne vidim razlog kupovine novog napadaca.

avatar
Dusan Petrovic
Friday, 12.06.2015
11:49

Odakle ti to da je Zaza vracen,to je neistina

avatar
Friday, 12.06.2015
09:43

Nisam ni očekivao bolje od Vas.

avatar
Nikola_pg
Friday, 12.06.2015
08:52

Za titulu u Italiji ne moramo da brinemo. Tu ce opet biti 15 bodova razlike. Ali LS vise mora da se osvoji. Tolika finala, nesto nam fali. To nesto moramo naci.