Juve maltene za "dž" rešava bekovski par?

Autor: Stefan Matić
nedelja 25.12.2022.
20:15
Izvor: Sportske.net

Inter takođe prati Španca.

Tviter Juventus
Tviter Juventus

Povezane vesti

Juve već par sezona kuburi sa jakim bekovima. 

Svojevremeno su imali Žoaa Kansela u svojim redovima, ali je Portugalac posle samo godinu dana u dresu "bjankonera" prodao Mančester sitiju gde dokazuje svoju klasu. 

Juventusu su ostali De Šiljo, Kvadrado, Aleks Sandro i Danilo koji uglavnom igra na poziciji štopera. Italijanski mediji pišu kako italijanski klub napraviti rez tokom narednog leta. Očekuju se odlasci Kvadrada, ali i Sandra. Kalčomerkato prenosi kako će "bjankoneri" pokušati dobru staru formulu, to jest dovođenje igrača bez obeštećenja. 

Prva meta je Alehandro Grimaldo. 27-godišnji Španac je u Benfiki još od 2016. godine gde dolazi direktno iz "La Masije". Na leto mu ističe ugovor, velika je želja Juventusa, ali i Intera tako da ćemo imati pravi derbi Italije za nekadašnji biser Barselone. Na desnoj strani, videćemo pak derbi grada Torina. "Bikovi" u svojim redovima imaju 22-godišnjeg Stefana Singa koji za šest meseci ulazi u poslednju godinu ugovora. A produžetka nema na vidiku. 

Singo je u Torino došao kao tinejdžer, odmah je prekomandovan u prvi tim "bikova". Reprezentativac Obale Slonovače je "vruća meta" za klubove i van Italije, za očekivati je da će "bjankoneri" imati dobru konkurenciju, ali Torino ne može da traži veliko obeštećenje baš zbog situacije sa istekom ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke