Juve - Pojačanje na pragu, rešena situacija oko Ronalda!

Autor: Boris Jovanović
petak 16.07.2021.
08:51
Izvor: Sportske.net

Prva meta pred vratima, šta planira Alegri?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Navijačima Juventusa je laknulo kada su videli poznato lice na treningu, po njima Maks Alegri je garancija, on je zadovoljan timom, želi tek par pojačanja, a tokom vikenda bi trebalo da stigne najveća želja.

Ostao je još modalitet, Lokateli nema dilemu želi samo u Juve. "Bjankoneri" će platiti 40 miliona evra, ali oni žele formulu kao sa Kjezom, pozajmica sa otkupom koji postaje obavezan pošto vezista odigra određeni broj mečeva za klub. Tu ne bi trebalo da bude problema, jer se klauzula lako aktivira. 

Kad je Kjeza u pitanju, Bajernu i Sitiju je poručeno da nema cenu, pa ni pominjanih 100 miliona evra nisu dovoljni, Italijan koji je otkrovenje EP ostaje.

Ostaje i Kristijano Ronaldo. Kako tvrdi "Gazeta", on je već poručio da ne razmišlja da ode, da će se pojaviti u Kontinasi 25. jula kada je obavezan da se javi. Postoji mogućnost da smanji platu, ali i produži ugovor u stilu Mesija, ali ono što je sigurno je da ostaje u Juventusu.

Nema nekog izbora, bilo je kontakata sa Pari Sen Žermenom, ali ta kombinacija nije realna jer Mbape ostaje. Juventus nema ništa protiv da Ronaldo i sledeće sezone nosi crno-beli, oni samo žele da znaju na čemu su, i da ne traže novog napadača.

Ko osim Lokatelija može da stigne?

Ako prodaju Demirala i Ruganija, sigurno da će tražiti još jednog štopera, Kjelini nije produžio ugovor, ali to je formalnost. I dalje cirkuliše ime Milenkovića, no, Alegri želi da pruži šansu Rumunu Dragušinu. 

Artur se povredio, neće ga biti par meseci nakon hirurške intervencije, ne mogu ni da ga prodaju. Ali bi mogli da vrate Pjanića, ako on dobije odrešene ruke od Barselone.

Kod Alegrija sigurni su Bentankur i Rabio, na Remzija ne računa, a mogli bi da prodaju Amerikanca MekKenija i eventualno Bernadeskija jer su pozicije po boku popunjene...

Ali, on želi da ostane, ponuda ima, ali za pozajmicu, dok Juve traži način da napuni kasu...

Sve u svemu, ostaje činjenica da neće mnogo menjati, da vide kao garanciju Alegrija, da je cilj uz Lokatelija, produžiti ugovor sa Dibalom, malo promeniti vezni red, ali i razigrati dodatno mlade igrače kupljene prošlog leta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke