Juve ponavlja "Iguain" scenario - Napolitanci kipte!

Autor: Stefan Matić
petak 18.11.2022.
12:45
Izvor: Sportske.net

Posao moguć tek na leto.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Serija je bila uzdrmana jula 2016. godine. 

Tada je Juventus otkupio Gonzala Iguaina, najboljeg strelca Napolija u prethodne tri sezone, za sumu od 90 miliona evra. 

"Pipita" je dočekan zvižducima na tadašnjem "San Paolo" stadionu, a mržnja prema Juventusu je podignuta na viši nivo. Italijani spekulišu da je Juventus spreman na još jedan potez koji bi naljutio simpatizere kluba sa juga Italije. 

"Bjankoneri" žele odličnog Kim Min-jaea!

Reprezentativac Južne Koreje je prošlog leta stigao iz Fenerbahčea za sumu od 18 miliona evra i u potpunosti se uklopio u tim Lučana Spaletija. Napolitanci su trenutno na prvom mestu Serije A, posle 15 odigranih kola imaju prednost od osam bodova u odnosu na drugoplasirani Milan. 

Kim je instrumentalan deo postave Napolitanaca, njegova cena je već sada dvostruko veća od onog što su Italijani platiti Feneru. Sa druge strane, Juventus je imao rezultatsku krizu početkom sezone, ali je u Seriji A došao do šest pobeda u nizu što nam garantuje interesantan nastavak šampionata. 

Potencijalna prodaja Kima je nemoguća u januaru, videćemo da li će "bjankoneri" pokušati nešto više tokom leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
holideyyy
Friday, 18.11.2022
16:42

Porediti Iguaina i Kim Min-jaea, pa vi definitivno niste normalni. Ovo mora da je pisao novinar pripravnik od dvadesetak godina koji prati fudbal preko novina ako uopšte i prati fudbal.