Juve postigao dogovor? Tri pojačanja za povratak titule, Alegri će imati moćan tim!

Autor: Boris Jovanović
sreda 28.07.2021.
09:01
Izvor: Sportske.net

Prva meta završena, još dva pojačanja na vidiku, Juventus baš deluje strašno...

 MATTEO BAZZI
MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Juventus je izgleda uspeo da se dogovori. Treći sastanak sa Sasuolom je približio strane. Na kraju, uslovi su kompromis, 35 miliona evra tokom dvogodišnje pozajmice, plus bonusi vezani za rezultate ekipe, pa će Sasuolo dobiti što je tražio, oko 40 miliona ukupno za Manuela Lokatelija. Ponuda Arsenala je bila bolja, ali je igrač odbio PL.

Tako će Alegri koji je juče najavio svoj drugi mandat na klupi "Bjankonera" dobiti komandanta na sredini terena, ali to nije sve. 

Blizu povratka je i Miralem Pjanić, Juve čeka odluku Remzija, spremni su da ga praktično puste bez obeštećenja u Totenhem kako bi se oslobodili njegovog ugovora, ali i otvorili prostor za povratak Bosanca koji je presedeo na klupi sezonu u Barseloni. Sa ova dva pojačanja vezni red koji je bio problematičan dobiće potpuno novo lice, ostaje Rabio, kao i Bentankur i MekKeni, a ne treba zaboraviti povređenog Artura.

Osim Lokatelija i Pjanića neće biti nekih velikih promena, Ronaldo izgleda ostaje, a napadu će biti pridodat verovatno i mladi Kajo Žorge sa kojim Juve ima dogovor, sada pregovaraju sa Santosom. Inače, Brazilcu u decembru ističe ugovor.

I to je sve što se tiče kupovina, zadržaće Kjelinija kome je istekao ugovor, a klub bi osim Demirala koji je na prodaju i Remzija, trebalo da napuste verovatno Frabota, Bernadeski ako bude bilo dobrih ponuda, mada bi Alegri da ga zadrži, kao i svog pulena De Šilja koji je alternativa kraj obe aut linije. 

Pjaca će završiti verovatno u Torinu, dok u slučaju prodaje Demirala Rugani verovatno ostaje kao četvrti štoper. 

Čini se da je Juventus ovim manevrima potpuno pokriven na svim pozicijama, da čak ni odlazak Ronalda ne bi promenio ništa u napadu, jer imaju dovoljno igrača, mada je svakako pitanje kvaliteta. Uvek postoji mogućnost da ga menjanju za Ikardija, pošto Alegri planira da Portugalac igra u samom špicu i da oslobodi mesta za Kuluševskog i Kjezu po bokovima.

Sve u svemu, čini se da "Bjankoneri" imaju daleko najjači tim i da su veliki favoriti da vrate titulu na "Alijanc", a kompletne kvote Serije A možete pogledati ovde

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Wednesday, 28.07.2021
09:15

NE znam koliko ce CR zeleti da igra napadaca, vise puta je izjavio da mu krilna pozicija daleko vise odgovara