Juve pritiska Romu - Razlog je najbolji!

Autor: Lazar Nikolić
petak 24.06.2022.
10:55
Izvor: Sportske.net

"Bjankoneri" ne popuštaju.

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Juventus je duboko "zagrizao" za Nikola Zaniola! Klub iz Torina već nedeljama pokušava da odobrovolji Romu i dovede najboljeg igrača "vučice" u svoje redove narednog leta.

Kako pišu mediji u Italiji neće biti lako da "stara dama" dovede 22-godišnjaka, ali su sastanci između Juve i Rome postali intenzivniji proteklih dana.

Zaniolo je odigra dobru sezonu u ekipi Žozea Murinja, bio strelac u finalu Lige konferecija, ali nije želeo da produži ugovor sa Rimljanima koji mu ističe 2024. godine.

Juventus pokušava da iskoristi takvu sitaciju. "Bjankoneri" su ponudili 40 miliona evra Romi za Zaniola, ali u Rimu žele bar 10 miliona više za svog najboljeg igrača.

Nova ponuda Juvea mogla bi da bude novac i vezista Artur koji je prekobrojan kod Masimilijana Alegrija, možda će Murinjo prihvatiti ovakav aranžman i ostvariti veliku želju "crno-belima".

Danas se igraju poslednje utakmice grupe "A" na Evropskom prvenstvu za omladince. Veliki derbi odigraće Francuska i Italija, a AdmiralBet je odredio odlične kvote za ovaj meč. Naš predlog su golov, barem po jedna na obe strane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke