Juve se dogovorio, sledi teži deo posla! Šta su potezi u prelaznom roku?

Autor: Boris Jovanović
utorak 08.06.2021.
08:38
Izvor: Sportske.net

Treba naći dogovor sa klubom, igrač je već odlučio! Ali to je samo početak...

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Juventus je dogovorio uslove sa Manuelom Lokatelijem plejmejkerom Sasuola i italijanske reprezentacije. Bjankonerima se žuri da završe posao, ali to je malo verovatno pre EP.

Iako je dogovore ugovor na pet godina sa nekadašnjim igračem Milana, i on bi trebalo da prima tri miliona po sezoni, problem ostaje Sasuolo.

Oni ne odustaju od sume od 40 miliona koliko su tražili i prošlog leta kada je Pirlo bio trener. Prednost Juventusa je što Lokateli želi u Torino, ali Sasuolo čeka ponude van Italije.

Traži se način da dogovor bude skopljen, jedna varijanta je da Juve povuče mladog Rovelu ranije sa pozajmice iz Đenove i da ga prosledi na "Mapei" i tako smanji Lokatelijevu cenu.

Samo, to je za sada sve na dugom štapu. Zna se i da je rezervna varijanta povratak Pjanića, ali tu u obzir dolazi samo pozajmica, plus morali bi da mu plaćaju 8 miliona po sezoni. Kada je pozajmica u pitanju pominje se i Gabrijel Žesus, ali čini se da Siti neće pristati na to bez obaveznog otkupa.

Donaruma je izmakao, Šćešnji ostaje, i dalje se čeka odluka Ronalda, bez njega biće lakše završiti san navijača, povratak Pogbe u klub. 

No, za sada Portugalac se ne oglašava, ima godinu ugovora jedna od varijanti je zamena za Ikardija, samo nisu svi u klubu uvereni da je to prava opcija. 

U svakom slučaju, Juventus mora da čeka, jasno šta su prioriteti u veznom redu, ali i napadu, no Paratićijevi naslednici neće imati lak posao da rasčiste ono što im je ostavljeno u timu, pre svega igrače poput Remzija, verovatno i Rabioa, Artura, Demirala kojih klub želi da se oslobodi, kako bi napravio prostor za pojačanja. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke