Juve vraća pleja, ko će mu ustupiti mesto?

Autor: Boris Jovanović
petak 20.08.2021.
10:09
Izvor: Sportske.net

Da li je rešenje na pomolu...

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Izgleda da će Juventus uspeti u nameri da vrati Miralema Pjanića u klub. Kao što verovatno znate "Bjankoneri" moraju da prodaju nekog od vezista, najradije bi se oslobodili Remzija koji ima platu od 7 miliona evra, ali Velšanin ne želi da ode. 

Pričalo se o Vulvsima i Milanu, no nema dogovora. Izgleda da su sada napori kluba koncentrisani na to da bude prodat Amerikanac MekKeni. Iako je momak iz Teksasa igrao sasvim dobro prošle sezone, za njega ima interesovanja koje Juve želi da naplati.

Navodno su agenti nekadašnjeg igrača Šalkea stigli u Torino kako bi pregovarali o ponudama za igrača, neki od klubova PL su veoma zainteresovani, kao i Borusija Dortmund, ali Juventus traži 30 miliona evra, ili pozajmicu sa obaveznim otkupom.

Ako transfer bude realizovan, Miralem Pjanić se vraća, njemu je Barsa dala odrešene ruke, otpisan je, ali ima ugovor na još tri godine vredan osam miliona po sezoni i neće se lako odreći tog novca.

"Mire" bi pristao da za manje ponovo igra za Juve, a ima ponudu još jednog bivšeg kluba Rome, kao i mogućnost da pregovara sa Milanom koji traži kreativnog veznog igrača. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke