Juve želi samo jedno - da mu stigne SMS!

Autor: Lazar Nikolić
petak 07.07.2023.
18:20
Izvor: Sportske.net

Da li je čekanju došao kraj?

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Iz prelaznog roka u prelazni rok mediji šalju Sergej Milinkovića-Savića na razne destinacije, ali srpski reprezentativac već osam godina boravi u Rimu i nastupa za Lacio.

Ipak, to bi moglo da se promeni ovog leta. Sergeju ugovor sa Rimljanima ističe narednog leta, te je Lacio pod imperativom da proda vezistu kako ne bi otišao iz kluba bez obeštećenja. Biće zadovoljni u Laciju ako od prodaje Srbina zarade oko 40.000.000 evra.

Prema pisanju italijanskog lista "Il Mesađero" 28-godišnji Milinković-Savić  najveća je želja Juventusova želja u ovom prelaznom roku i "bjankoneri" će uraditi sve kako bi popularni "SMS" stigao u Torino.

Dugo  Juve prati Sergeja, a intersovanje "stare dame" nikada nije bilo upitno, ali je posao kvario predsednik Lacija Klaudijo Lotito koji je za svog najboljeg igrača tražio preko 100.000.000 evra.

Sada Lacio nije u jakoj pregovaračkoj pozicij, Seregejva cena je drastično manja, a njegova želja da promeni sredinu velika, tako da selidba u Torino ne bi bila nikakvo iznenađenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke