"Juventino" bira - Izdaja kluba ili odlazak kod Ronalda?

Autor: Stefan Matić
utorak 10.01.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Jasno gde bi mogao više novca da zaradi.

EPA-EFE/Domenech Castello
EPA-EFE/Domenech Castello

Povezane vesti

Trka za Skudetom postaje sve interesantnija. 

Napoli je uspeo da se oporavi od prvog poraza u sezonu nanetog do Intera, Spaletijevi momci su slavili prekjuče protiv Sampdorije. Milanski klubovi su pak kiksali, iako su i Milan, i Inter imali sve u svojim rukama. "Neroazuri" su u dva navrata vodili protiv Monce, ali su debitanti ipak stigli do boda. Kiks Milana je još šokantniji, Piolijevi momci su prosuli prednost od 2:0 nad Romom u samo pet minuta i došli tek do boda. Sa druge strane, Juventus je nastavio sa neverovatnom serijom i sada je na samo 7 bodova od Napolija sa kojim igraju meč u petak. 

"Zagreva" se i zimski "merkato". Italijanski mediji prenose kako bi mogli videti i saradnju dva velika rivala, Kvadrado je meta Intera. 

Kolumbijac je igrač Juventusa još od 2017. godine. "Bjankoneri" su ga otkupili za 20 miliona od Čelsija, posle sezone u kojoj je Kolumbijac nosio dres Juventusa kao pozajmljeni "plavac". Kvadrado je postao jedan od nezamenjivih igrača najtrofejnijeg kluba Italije, ali bi tokom zime mogao da promeni sredinu. Njegov ugovor sa klubom iz Torina ističe krajem juna ove godine, za sada nema pregovora o produžetku istog. 34-godišnjak je Marotin miljenik, ali pored ponude "neroazura" imaće i ponudu Al-Nasra. Saudijci su veoma aktivni, doveli su Kristijana Ronalda pre par nedelja - Portugalac i Kolumbijac su već sarađivali tri godine u Juventusu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke