Juventus dobio trku sa Interom! Rabio otišao, sledeći je Kostić, šansa karijere za Srbina?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 18.07.2024.
07:40
Izvor: Sportske.net

Veliko spremanje u Pijemontu...

Povezane vesti

Izgleda da je Juventus pobedio Inter u trci za mladog Kabala, levog beka Verone. Iako se verovalo da je Kolumbijac blizu šampiona, izgleda da su "Bjankoneri" uverili "Skaljere" ponudom od 12 miliona evra. Uz to, jedan od mlađih igrača Juventusa, verovatno Marli Ake odlazi na pozajmicu u Veneto.

Kabal će biti četvrto pojačanje kluba, posle golmana Monce De Gregorija, Kefrena Tirama iz Nice i Daglasa Luiza iz Aston Vile. To nije naravno sve, prva meta je Kopmajners, fantastični Holanđanin iz Atalante, ali "Dea" traži čak 60 miliona evra za ovog vezistu.

Direktor Đuntoli je najavio veliko spremanje, več su otišli Sandro, Alkaraz, Iling Džunior, Moaz Kin, a pridružio im se i Rabio. Izgleda da nema ništa od produžetka ugovora, Francuz koji je slobodan igrač skuplja ponude, pominju se Real, Milan, Napoli, čak i povratak u PSŽ, mada on gleda ka ostrvu.

Kasu bi trebalo da napuni i Soule koji se vraća sa pozajmice iz Frozinonea gde je odigrao sjajno, mladi Argentinac je na meti Rome, ali i klubova iz PL. I Kjeza je na prodaju, odlazi i golman Šćešnji najverovatnije u Saudijsku Arabiju. Neće biti mesta ni za Ruganija, Milika, De Šilja i MekKenija.

Filip Kostić je u izlogu, nije tajna, Murinjo ga želi u Feneru, pojavio se i Atletiko iz Madrida što bi bila sjajna prilika za reprezentativca Srbije. "Pipo" kako ga zovu na Apeninima se dovodi i u vezu sa Kristal Palasom. "Orlovi" iz Londona imaju novog trenera, Olivera Glasnera pod kojim je u Frankurtu Kragujevčanin igrao najbolji fudbal u karijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke