Juventus ih "odjavio", Milan se okrenuo Brazilcu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 26.07.2019.
20:49
Izvor: Sportske.net

Rival im poručio da šansi za dogovor nema, da li na kraju rešenje stiže iz Južne Amerike?

EPA-EFE/MARCOS PIN
EPA-EFE/MARCOS PIN

Povezane vesti

Milan je želeo Demirala, Turčina koga je Juve kupio od Sasuola, a za koga se procenjivalo da u strašnoj konkurenciji neće imati mesta.

Plaćen je 18 miliona evra, "Rosoneri" su želeli da ga otkupe, ali je Juventus tražio 40 miliona, ne samo Milanu, već i nekim engleskim klubovima.

Pre starta priprema bilo je procena da će Demiral iznenaditi sve u klubu, jer je igrao odlično za Sasuolo, i izgleda da se to i desilo. Sari mu je pružao šansu na turneji, Turčin je delovao mnogo bolje od skupo plaćenog De Lihta.

Milan se onda raspitivao oko Ruganija, ali ni to nije realno, pa će pribeći izgleda lou-kost opciji.

Mediji u Italiji prenose da su kontaktirali Flamengo, raspituju se za Lea Duartea koji košta nešto više od 10 miliona evra. Brazilac je bio na meti Rome, kao zamena za Manolasa, ali je sada blizu "San Sira".

Igrač ima 23 godine, odigrao je 60 mečeva za Flamengo, bio standardan prošle sezone. On je ponikao u klubu, sa mladim timom pre tri godine kao kapiten osvojio prvenstvo države, tačnije najznačajnije takmičenje mladih ekipa, Copa Junior Sao Paulo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Friday, 26.07.2019
21:30

11 miliona evra, a izgleda da dolazi i Leao.

avatar
Paul Kersey
Friday, 26.07.2019
21:30

De Light preplaćeni i izvikani igrač, za sada je uspeo da postigne autogol. Raiola je kralj. Uvaljuje neke Pogbe, De Lightove i razne druge za grdne pare. Dok je ćuraka biće i podvaraka.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 26.07.2019
21:01

prodajte im tog Ruganija kako nitko ne shvaca da nema pojma