Juventus - Jedan Srbin odlazi, drugi dolazi?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.01.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

"Bjankoneri" već započeli preliminarne razgovore sa još jednim srpskim fudbalerom.

FSS
FSS

Povezane vesti

Doskorašnji fudbaler Partizana Matija Popović (18) našao se u centru pažnje italijanskih medija nakon informacije da bi njegov transfer u Milan mogao da se izjalovi.

U Lombardiji tvrde da su zahtevi predstavnika talentovanog fudbalera imali previsoke zahteve koje klub nije želeo da ispuni, pa bi takvu situaciju mogao da iskoristi veliki rival "rosonera".

Naime, Kalčomerkato preneo je saznanje da je Juventus započeo pregovore sa Popovićem, te da su se direktori kluba Kristijano Đuntoli i Đovani Mana već sastali sa agentima Popovića.

Za sada nema više informacija o ovom sastanku, a kako se uveliko piše o potencijalnom odlasku Filipa Kostića iz Juventusa, izgleda da bi broj srpskih fudbalera u Torinu mogao biti nepromenjen u slučaju dolaska Matije Popovića.

Podsetimo, Popović je bio planiran za pripreme prvog tima Partizana pred početak aktuelne sezone, ali je zbog propalih pregovora oko novog ugovora sa klubom sklonjen iz tima, pa je početkom januara napunivši 18 godina postao slobodan igrač.

Osim Milana i Juventusa, za Popovića vlada interesovanje i klubova poput Mančester sitija i Borusije Dortmund.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke