Juventus kao Inter, ne mogu da odbiju, imaćemo najskupljeg štopera svih vremena?

Autor: Boris Jovanović
petak 24.09.2021.
10:57
Izvor: Sportske.net

Ogromna ponuda stiže u Torino?

 EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI
EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI

Povezane vesti

Čelsi će uložiti novac u štopera. Naime, pregovori sa Ridigerom idu loše, on traži veliki novac, a u klubu smatraju da Nemac ima već previše godina i ne žele da popuste. Uspeli su da zadrže Kristensena, otići će Tijago Silva, pa klub želi da kupi centralnog defanzivca.

U Italiji tvrde da će se usresrediti na Matijsa De Lihta. Rajola je tako nešto i najavio, rečima da će sa Holanđanina stići ponuda koja se ne odbija.

Juve je u finansijskim problemima, bivši kapiten Ajaksa je svakako stub za budućnost, međutim mogli bi da se nađu pred dilemom koju je imao Inter i na kraju pustio Lukakua.

Suma je navodno slična, De Liht bi postao najskuplji defanzivac u istoriji fudbala, Čelsi je spreman da ponudi 100 miliona evra i bonuse, što bi napunilo kasu Juventusa, sa druge strane mogli bi da upotrebe novac na renoviranje kompletne odbrane.

Mete su Manćini iz Rome, koji bi verovatno bio prodat za oko tridesetak miliona, ali i kapiten Milana Romanjoli kome ističe ugovor na leto i kome je takođe agent Mino Rajola. 

Ovo je jasno još daleko, ali Čelsijeva namera je jasna, da kupi jednog ili dva igrača, plate veliki novac, oni imaju i fudbalere koje mogu da prodaju narednog leta i tako dobiju još više sredstava za transfere.

Ako stigne nepristojna ponuda, možda Juventus popusti. 

De Liht će verovatno biti u startnoj postavi Juventusa sredinom nedelje kada se u Ligi šampiona sastaju sa Čelsijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Friday, 24.09.2021
22:25

Navijam za Inter, Kjezu smatram za najboljeg igraca lige ali iskreno sva 3 defanzivna iz Intera su puno vise pokazala nego De Liht. Kojih bre 100 milki, ako stigne ponuda ludi su da je odbiju