Juventus našao zamenu za Kostića?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 21.03.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

Da li je on to rešenje?

Povezane vesti

Fudbalski klub Juventus nije zadovoljan predstavama Filipa Kostića ove sezone i postoji verovatnoća da će on napustiti klub na leto.

Došao je Kostić u Juventus kao ogromno pojačanje iz Ajntrahta pre dva leta i u prethodnoj kampanji u kojoj je "stara dama" bila katastrofalna igrao mnogo bolje nego li u ovoj.

Tek četiri asistencije na 24 meča jasan su pokazatelj njegove slabe forme, ali svakako da nije on jedini krivac za tako nešto. Pojedina taktička pitanja moraju se postaviti i Masimilijanu Alegriju i da li ga on koristi na pravi način.

U svakom slučaju, Leće traga za njegovom zamenom, a kao takav nameće se bek Lećea Patrik Dorgu. On je jedan od najboljih fudbalera ovog tima, ima 19 godina i odlično deluje po levoj strani iako nema impozantan učinak kada je reč o broju golova i asistencija.

Dorgu je upisao tek po jedan gol i asistenciju, ali važi za perspektivnog levog beka i brojni klubovi su pokazali interesovanje za njega.

Danac je karijeru počeo u Nordsjelandu odakle je došao u mlađe kategorije Lećea, ali se vrlo brzo izborio za mesto u prvom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke