Juventus osetio šansu u Ligi šampiona, Alegri traži pojačanja, ovo su imena!

Autor: Boris Jovanović
utorak 14.12.2021.
08:38
Izvor: Sportske.net

Nije jasno šta ih tačno čini optimističnim...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je oba puta imao sreće na žrebu, mada kako igraju daleko od toga da su veliki favoriti protiv Viljareala. Prvo, Španci su osvajači LE, izbacili su Atalantu, ali se u Torinu nadaju da će situacija u timu biti mnogo bolje do februara.

Navodno, Alegri je tražio pojačanja, ali i da neki igrači napuste klub. Promena će biti u veznom redu, Ramzi odlazi, a Artur će verovatno na pozajmicu. Brazilac je kako kaže njegov agent doveden kod drugog trenera, ne odgovara mu Alegrijev stil, a samo ako bude standardan negde vratiće se u reprezentaciju. Doduše ni prošle sezone nije pokazao puno, u Juventusu bi ga se rado oslobodili.

Juče je u Torinu, na večeri sa svojim bivšim klijentom, sada potpredsednikom Juventusa, Pavelom Nedvedom, bio Mino Rajola. Teme su bili njegovi igrači, Pelegrini, De Liht i još par njih, kao i eventualna pojačanja. Juve želi Gravenberga iz Ajaksa, ali je teško očekivati taj transfer na zimu.

Alegriju su u januaru potrebni najmanje jedan vezista i napadač. Prvo ime je Denis Zakarija, mlada zvezda Gladbaha kome ističe ugovor u junu, Juventus želi da preduhitri konkurenciju, da plati obeštećenje od nekoliko miliona evra i dovede igrača. Uz to, napadač je baš imperativ, Ikardi najlogičnije rešenje, na pozajmicu iz Pariza, pominje se i mladi Skamaka iz Sasuola, što se Vlahovića tiče, nije realno da transfer bude u januaru. 

Klub je spreman da eventualno proda Kuluševskog ove zime kako bi skupio pare za Srbina, ali če teško vratiti 40 uloženih miliona u Šveđanina. Od ostalih igrača pominje se odlazak Aleksa Sandra, koga je Pelegrini istisnuo iz tima, a Juve će slušati ponude za Rabioa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke