Juventus pobedio u porazu, dva pojačanja po hitnom postupku, šta je sa našim Kostićem?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 12.08.2024.
09:08
Izvor: Sportske.net

Moti stižu dva igrača u narednih 48 časova!

EPA-EFE/BJÖRN LARSSON ROSVALL
EPA-EFE/BJÖRN LARSSON ROSVALL

Povezane vesti

Juventus u sezonu ulazi bez pobede u pripremnom periodu, naime, posle poraza od Nirnberga, remija sa Brestom, juče je na "Uleviju" Motin tim izgubio od Atletika. Stiče se utisak da nisu puno zabrinuti, a novi trener će po ekspresnom postupku dobiti dva pojačanja pre debija narednog ponedeljka protiv Koma.

Naime, Niko Gonzales iz Fiorentine stiže u Torino, "Ljubičasti" su izgleda završili posao oko njegove zamene Gudmunsona iz Đenove. Sastanak sa Atalantom je prošao dobro, izgleda da je "Dea" pristala da Holanđanin ode, dve strane su približile stavove, Juve je povećao ponudu, ona će sa bonusima iznositi blizu 60 miliona evra.

Naravno, presudna je želja Holanđanina koji se posvađao sa Gasperinijem, navijači su mu poručili da je nezahvalan i da za njega više nema mesta u Bergamu.

Ostao je izgleda još štoper, pominju se razne opcije, poput Humelsa, ali Mota nije oduševljen, tu je i Hrvat Šutalo iz Ajaksa, deo sporazuma za njega bi mogao da bude Rugani. Ali, mnogi smatraju da je štoperska linija dovoljno dobra sa Danilo, Bremerom, Gatijem i pojačanjem Kabalom i da su druge linije tima sporne.

Ono što je za direktora Đuntolija problem je što ne može da se reši Kjeze, Bešiktaš je odustao, napadaču ističe ugovor naredne sezone, videćemo do kraja prelaznog roka, ali za Juve je realna opasnost da fudbaler ode narednog leta kao slobodan igrač. Ako ostane, to je 10 miliona bruto na klupi ili tribinama što će biti veliki udarac za klub.

Na izlaznim vratima je i Filip Kostić. Srbin čeka poziv iz PL, zna se da je u pitanju Kristal Palas, pod Oliverom Glasnerom u Ajntrahtu je osvojio LE i bio najbolji igrač tog takmičenja, mogao bi Kragujevčanin da oživi karijeru pod stare dane.

Rešenje sudbine u Juventusu čekaju još Šćešnji, MekKeni, De Šiljo, Artur i napred pomenuti Rugani, na njih klub ne računa, ali imaju ugovore i dobre plate, ne žuri im se...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke