Juventus pred zidom, evo šta mora da učini sa budžetom od stotinak miliona!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 01.07.2021.
10:41
Izvor: Sportske.net

I dalje nema odgovora od ključnog igrača...

EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT
EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Povezane vesti

Juventus čeka Ronalda, tačnije da se Portugalac izjasni, uneseno je svežih 400 miliona u klubod dokapitalizacije, ali će tek jedan manji deo toga biti uložen u pojačanja.

Ne treba očekivati ulaganja kakvo je bilo ono u De Lihta od 80 miliona pre par sezona, ali svakako će imati novca da završe glavne poslove.

Pre svega, moraju da pobede ponudu Arsenala za Lokatelija. Juventus je ponudio 30 miliona plus jednog igrača za italijanskog reprezentativca, dok Englezi nude sav novac u kešu, 40 miliona.

Sada ostaje pitanje da li je ovo pritisak Sasuola da izvuku najviše moguće, jer poznato je da igrač hoće u Torino, ili će promeniti odluku i pristati na odlazak u PL.

Nije to sve što Juventus mora da završi. Na prodaju je Demiral, nema mesta ni za povratnika Ruganija, njih dvojice moraju da se reše kako bi stigao Bleki Milenković koji čeka.

U klub će se vratiti mladi Luka Pelegrini koji će se boriti sa Aleksom Sandrom za mesto levog beka, a od dolaska Gosensa nema ništa, preskup je.

Ostaje da se vidi kako se osloboditi od Remzija i još nekoliko igrača na koje Alegri ne računa, tek u slučaju odlaska Ronalda tražiće se novi napadač, a eventualni odlazak Portugalca, nadaju se navijači, mogao bi da otvori vrata dolasku Pogbe. No, za tako nešto šanse su ovog leta male. Kako rekoh od Portugalca sve zavisi, Juve je probao da mu produži ugovor, ali smanji primanja, no, on je to odbio. 

Ako Mbape ode, otvaraju mu se vrata PSŽ, da li kroz zamenu za Ikardija ili za malo obeštećenje koje bi platili "Sveci" ostaje da vidimo.

Rezervni golman, štoper, jedan vezni i eventualno napadač, od Juventusa ne treba očekivati puno, mogu da potroše stotinak miliona i to ako se oslobode najmanje sedam prekobrojnih u ovom trenutku.

Frabota je blizu Đenove, Artur bi mogao na pozajmicu, Remzi, ali i Demiral, De Šiljo, Pjaca, Rugani, Perin će biti prodati ili pozajmljeni. Kjelini će produžiti ugovor, Bonući ima ponudu Totenhema, ali ne želi da napusti klub.

Da li je ovo dovoljno za povratak dominacije u Italiji?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke