Juventus prelomio, ovo je Vlahovićev novi saigrač u napadu, da li su alternative bile bolje?

Autor: Boris Jovanović
subota 20.08.2022.
10:01
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je posao završen...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Izgleda da je Juventus prelomio. Čitavo leto traže zamenu za Vlahovića, ostali su bez Morate za koga Atletiko nije želeo da smanji otkupnu cenu, pričalo se o nekolicini igrača, Arnautoviću, Miliku, ali izgleda da je na kraju trku dobio Memfis Depaj.

Dakle, on bi bio slobodan igrač, ako oprosti Barseloni dva miliona koje mu duguju, potpisao bi dvogodišnji ugovor sa Juventusom, vredan 7 miliona evra. Dakle, 3.5 po sezoni, što se uklapa u budžet "Bjankonera".

Postoji i poreska olakšica pa bi Juventus mogao da podnese finansijski ovaj izdatak.

Klub i dalje traži način da se oslobodi Artura, propao je odlazak Rabioa u Mančester Junajted, taj novac su planirali da utroše u Paredesa. Sada je Argentinac daleko, "Gazeta" tvrdi da bi mogao da stigne jedino ako Juve prihvati ponudu Dortmunda za Zakariju, ali Švajcarac je doveden zimus i teško je verovati da će ga se odreći.

Ono što čeka Juve je naravno meč protiv Sampdorije na "Marasiju", povredio se Bonući, to stvara probleme već na startu. Kostić će početi meč kao deo napadačkog trija, od našeg reprezentativca se mnogo očekuje, ali kao i obično oči su uprte u Dušana Vlahovića. Neće biti ni Di Marije, što je novi problem.

Kolo danas otvaraju braća Milinković-Savić u duelu Torina i Lacija, naš tip je pobeda Bolonje protiv Verone, a sigurno da ni Inter ne bi trebalo da ima problema sa Specijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke